PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ارسال مطلب با مامبو 4.6.5

titanpass
11-19-2009, 03:22 PM
سلام
من وقتی با مامبو 4.6.5 که تازه نصب کردم ارسال مطلب می کنم این نوشته ها کنار متن تو صفحه دیده میشه
Font Definitions */ @font-face {font-family:Tahoma; panose-1:2 11 6 4 3 5 4 4 2 4; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:swiss; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:1627421319 -2147483648 8 0 66047 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0in; margin-bottom:.0001pt; text-align:right; mso-pagination:widow-orphan; direction:rtl; unicode-bidi:embed; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} a:link, span.MsoHyperlink {color:blue; text-decoration:underline; text-underline:single;} a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed {color:purple; text-decoration:underline; text-underline:single;} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:1.0in 1.25in 1.0in 1.25in; mso-header-margin:.5in; mso-footer-margin:.5in; mso-paper-source:0; mso-gutter-direction:rtl;} div.Section1 {page:Section
بعدش باید یبار دیگه متن ارسالی رو ویرایش کنم و این نوشته ها رو حذف کنم
ضمنا هرچقدر فونت ها رو عوض می کنم باز فونت و سایز اون عوض نمیشه . حتی بردم تو ورد و فونت رو 10تاهما گذاشتم بعد از ارسال خودش شده بود 8

مهدی.
11-19-2009, 03:34 PM
سلام

از چه قالبی استفاده کردید؟ آیا مشکل آخر رو در قالب پیشفرض 465 هم دارید ؟

در رابطه با مورد اول هم لطفاً بفرمایید متن را چگونه در ویرایشگر مامبو وارد میکنید ؟ ابتدا در notepad متن خود را بیاورید و سپس به ویرایشگر منتقل کنید تا کدهای اضافی در نوشتار شما حذف شوند.

پاییزتان پر مهر

titanpass
11-19-2009, 03:38 PM
من متن را در ورد می نویسم چون جدول و ... دارد بعد اون رو کپی و پیست می کنم. ت حالا مشکل نداشتم ولی از زمانی که مامبو 4.6.5 رو نصب کردم به این شاکال برخوردم. قبلا هم تو همین قالب مطلب ارسال می کردم و مشکلی نداشتم ورژن قبلی 4.6.2 بود

ممنون

مهدی.
11-19-2009, 04:09 PM
سلام

از چه قالبی استفاده کردید؟ آیا مشکل آخر رو در قالب پیشفرض 465 هم دارید ؟

در رابطه با مورد اول هم لطفاً بفرمایید متن را چگونه در ویرایشگر مامبو وارد میکنید ؟ ابتدا در notepad متن خود را بیاورید و سپس به ویرایشگر منتقل کنید تا کدهای اضافی در نوشتار شما حذف شوند.

شما فقط جواب یک سوال بنده (آبی رنگ شده) رو دادید! لطفاً وقتی که ما صرف میکنیم رو جدی بگیرید و در هنگام ارسال پستهای خود توجه کنید که فردی در طرف مقابل شما هست که هدف کمک به شما را در ذهن دارد و نه اتلاف وقت خود را!

پاییزتان پر مهر

titanpass
11-19-2009, 09:57 PM
سلام شرمنده
من فکر کردم توضیحاتم کافیه
توی قالب استاندارد مامبو 4.6.5 هم مشکل وجود دارد
وقتی به محیط Notepad بردم و بعد از آنجا کپی کردم دیگر در محیط مامبو نمی توانم فونت را عوض کنم. تقریبا همان تاهما 8 را به خود می گیرد. هرچقدر فونت را عوض می کنم تاثیری ندارد
ولی وقتی با نوت پد متن رو ارسال کردم تو یکی دوتا تست کد ها رو ندیدم ولی مشکل عوض نکردن فونت هنوز هست

مهدی.
11-19-2009, 11:03 PM
پس الان فقط موندش یک مشکل و تغییر نکردن اندازه فونتها.

به این منظور باید شناسه و رمز عبور هاست و مامبو رو برای یکی از دوستان ارسال کنید تا بررسی کنند. منتظر باشید تا در این تاپیک اعلام کنند.

پاییزتان پر مهر

titanpass
11-19-2009, 11:21 PM
البته من چطوری می تونم جداول رو بفرستم نوتپد همه اونا رو پاک می کنه
ضمنا قبلا این مشکل وجود نداشت راهی برا اون به نظرتون نمیرسه

مهدی.
11-19-2009, 11:33 PM
جداول رو با استفاده از نرم افزار dreamweaver ایجاد کنید و مطالب رو درونش قرار بدید و در ویرایشگر با استفاده از گزینه html کد رو منتقل کنید.
توجه کنید که کدهای مربوط به قسمت جدول رو فقط باید منتقل کنید. (قسمتی رو برای انتخاب کدهای قسمتی خاص داره)
اگر از web2 مایکروسافت استفاده کنید راحت تر میتونید کد مربوطه رو منتقل کنید.

این مشکل (از دید شما) به خاطر نسخه ویرایشگر مامبو هست که حساسیتهایی رو داره. شاید با نصب ویرایشگر نسخه 462 مشکل شما حل بشه، اما ویرایشگر 465 نسبت به 462 مزیتهایی داره که بهتره از 465 استفاده کنید.

اجازه بدید پس از ارسال اطلاعات سایت به دوستان، دوستان اظهار نظر کاملی خواهند داشت.

پاییزتان پر مهر

titanpass
11-20-2009, 01:00 PM
<منون از توضیحتون. ولی تو سایت ما من فقط ارسال کننده مطلب نیستم و کسایی هستند که من پیششون پرفسورم :)
اگر میشه یک راه راحتتر پیشنهاد کنید.
اون راه ادیتور 4.6.2 رو میشه بگید چطور میشه نصب کرد

firoozmandan
11-21-2009, 04:40 AM
سلام

اگر فونت های شما یک سایز خاص به خود میگیرد و تغییر نمیکند ممکن هست بخاطر سایز ثابتی باشه که در CSS ست کردید
لینک سایتتون را قرار بدید تا امکان بررسی بیشتر وجود داشته باشه

پیشنهاد میکنم به جای Word مطالبتون را در Microsoft Expression web و یا Dreamweaver بنویسید و جداول و بقیه مواردی که مد نظرتون هست را ایجاد کنید و سپس کد HTML را به ادیتور مامبو منتقل کنید

** دوست عزیز مشکل شما در رابطه با مامبوست حال اینکه شما این مطلب را در سوالهای عمومی جوملا فارسی General Question ایجاد کردید ! لطفا در زدن تاپیک دقت بیشتری کنید ( این پست به بخش مربوطه منتقل شد )
یا علی

titanpass
11-21-2009, 05:46 PM
آقای فیروزمندان ممنون و ببخشید از این اشتباه
من تو همین قالب وقتی 4.6.2 داشتم مشکلی نبود. وقتی اومدم 4.6.5 اینطوری شده. بعضی موقع ها فونت گیر می کنه ولی بعضی موقع ها هم میزاره عوض کنم. من قبلا چند بارم مزاحمتون شدم. واقعا شرمنده تونم
میشه ادیتور 4.6.2 رو روی 4.6.5 نصب کرد؟
لینک سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> هستش ولی همونطور که گفتم تو بعضی از پست ها گیر میده ولی تو بعضی ها هم نه
ممنون از اینکه کمک می کنید

firoozmandan
11-22-2009, 06:30 AM
سلام

یوزرنیم و پسورد هاست و مدیریت مامبو رو ارسال کنید

یا علی

firoozmandan
11-23-2009, 06:28 AM
سلام

صفحه اول سایتتون رو ببینید

مطلبی با عنوان &quot;تست مامبولرن&quot; ایجاد کردم

7 سطر نوشتم با فونت های مختلف - رنگ های مختلف و سایزهای مختلف
بدون مشکل در صفحه اول میتونید این مورد رو ببینید !
هیچ مشکلی مشاهده نشد

یا علی

titanpass
11-23-2009, 04:04 PM
نه مشکل وقتی درست میشه که مثلا از ورد یا ازجایی مطلبی رو کپی پیست می کنم.
اگر از ورد باشه یه سری کدهای نامربوط میاد که نوشتم
اگرر از نوت پد بیارم فونتش گیر می کنه و تغییری نمی کنه
البته با چند تا ابزار ادیتورش هی بازی کردم تا بعضی اوقات فونتش رو عوض می کرد.
به هرحال ممنون

firoozmandan
11-24-2009, 06:49 AM
سلام

شما نباید از ورد مطالب رو به ادیتور منتقل کنید
در صورتی که نیاز دارید ابتدا مطالب رو بنویسید و سپس در ادیتور قرار بدید از نرم افزارهای دیگه برای این کار استفاده کنید مثل Microsoft Expression web و یا Dreamweaver

متونی که در سایت شما قرار دادم با فونت- سایز - رنگ مختلف از Notepad کپی شده بود و میبینید که بدون مشکل نمایش داده شدند
پیشنهادی که در بالا دادم مشکل شما رو حل میکنه

یا علی

titanpass
12-03-2009, 10:33 PM
آیا میشه از ادیتور ورژن های قبلی مامبو استفاده کرد؟

مهدی.
12-03-2009, 11:42 PM
میتونم بپرسم چرا چنین قصدی دارید ؟!

پاییزتان پر مهر

titanpass
12-03-2009, 11:47 PM
به دلیل مشکلی که دارم
البته یه راه حل نسبتا خوب براش پیدا کردم فونتم رو بزارم 12
من تو کدهایی که برای متن در حالت Html دیدم یه کدی بود که نوشته بود font =x-small و من هرچی فونت رو عوض می کردم فرقی نمی کرد تو خروجی
ولی وقتی فونت رو 12 گذاشتم مشکل حل شد. البته گوش شیطون کر

مهدی.
12-04-2009, 12:13 AM
دوست من مشکل شما به دلیل اینه که سعی نمیکنید توصیه های ما رو عمل کنید.

وگرنه ویرایشگر مامبو در نسخه 465 بهتر هستش از ویرایشگر 462 !

شما سعی کنید برای ارسال مطالب به توصیه های ما عمل کنید و نه اینکه صرفاً حرف خودتون رو بزنید.

پاییزتان پر مهر

titanpass
12-04-2009, 11:30 PM
ببینید من تو سایتمون از همه به وب وارد ترم ولی دریم ویور نصبش زحمت داره و کار کردن باهاش سخته اون یکی رو هم که اصلا اسمش رو نشنیده بودم .
شاید شما متوجه نباشید چون حرفه ای هستید و براتون نوتپد و دریم ویور تفاوتی نداره ولی من چکار کنم با کسی که تو شرایط عادی هم باز نمی تونه مطلب رو بنویسه.
شاید مشکل از من نباشه و شما یک مقدار پیچیده فکر م یکنید(اینطوری هم امکانش هست)
به هرحال دستتون درد نکنه(مغزتون درد نکنه :) ) که به این مشکل فکر می کنید

مهدی.
12-05-2009, 12:44 AM
این لینک دانلود نرم افزار معرفی شده هست : مایکروسافت و برای ویندوز.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

البته اینم نسخه قدیمیترشه : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

نسخه جدید این نرم افزار کمی سنگین هست ، اما نسخه قدیمیتر رو میتونید بکار بگیرد بدون شک مگر اینکه از سیستمها ذغالی بهره‌مند باشید!

کار باهاش هم سادست! نصب هم فکر نمیکنم دیگه کسی بلد نباشه!

60 روز هم تریال داره تا بعداً بخرید!

پاییزتان پر مهر

** URL ها ادیت شدند !!