PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خروجی سایت

mnad
11-20-2009, 03:38 AM
سلام
به دلیل اینکه جوملایی که نصب کرده بودم ، ماژول خروجی سایت نداشت ( یا من پیداش نکردم ) ، چند وقت پیش توی فروم های پشتیبانی جوملا گشتم و چیزی پیدا نکردم ، آخر سر از یه سایت انگلیسی یه چیزی دانلود کردم که شبیه ماژول مامبو بود . اما الان روی هر کدومش که کلیک میکنم ( RSS2 , RSS 1 , ... ) یه صفحه سفید باز میشه . مشکل از کجاست ؟ کسی ماژول دیگه ای داره ؟
.
*** دومین سایت در امضا

reka
11-20-2009, 06:39 AM
سلام

ماژول مورد نظر بصورت پیش فرض در جوملا موجود هست و نامش Syndication هست.
شما کافیه برای فعال کردنش در مدیریت ماژولها روی "جدید" کلیک کنید و نوع ماژول رو Syndication انتخاب کنید.

علاوه بر این میتونید خودتون لینک rss جوملا رو وارد کنید. از شما دعوت میکنم این مقاله رو بخونید: لینک RSS Feed در جوملا 1.5 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7_1.5)

من به همین روش rss سایت شما رو بدون مشکل باز کردم:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا علی

mnad
11-22-2009, 04:35 PM
من دنبال چیزی شبیه به ماژولی که مامبو داره میگردم . پیشفرض جوملا نداشت . چیزی هم که شما گفتی باز چیزی که من میخوام نیست ؛ اما جالب بود ، ممنون

reka
11-22-2009, 04:39 PM
من دنبال چیزی شبیه به ماژولی که مامبو داره میگردم .

منظورتون دقیقا چه ماژول هست؟ لطفا اگر نمونه ای دیدید آدرسش رو ذکر کنید.

یا علی

mnad
11-22-2009, 05:27 PM
نمونش در اولین سایت در امضا هستش .

reka
11-22-2009, 05:43 PM
سلام

اگر منظورتون تولید انواع خروجی ها از جمله atom هست میتونید از مورد زیر استفاده کنید که بسیار مناسب و گسترده هست:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا علی

mnad
11-22-2009, 06:00 PM
بله یه همچین چیزی . مامبو خودش پیشفرض داره ، ولی جوملا نداره . من قبلا یه اکستنشن دانلود کردم شبیه چیزی که شما گفتی و رو سایتم هست ، اما رو هر کدوم که کلیک میکنم صفحه سفید باز میشه . ایی که شما گفتی هم دانلود و نصب کردم ، همینجوریه . حالا نمیدونم سیستم من مشکل داره یا اینا مشکل دارن

reka
11-22-2009, 06:13 PM
من روی لوکال تست کردم مشکلی نبود.
خیلی احتمال داره که تنظیمات مشکل داره.

آدرس سایت مورد نظر رو لطفا بفرمایید چی هست.