PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرویس‌دهی هم‌زمان با اطلاع‌رسانی در مامبو

Mirzaa
11-21-2009, 04:47 PM
سلام دوستان

به تازگی سفارشی برای ساخت یه وب‌سایت دارم که کارفرما می‌خواد علاوه بر ارائه و نمایش یه سری "اخبار، تصاویر، و اطلاعات" خدماتی هم به ذی‌نفعان (سهامداران) خودش بده تقریباً مشابه وب‌سایت بانک‌ها.

به عنوان مثال، سهامداران بتونن با داشتن شماره سهامداری منحصر به‌فرد و رمزی که براشون تعریف شده، به اطلاعات مالی خودشون دسترسی داشته باشن و یا این‌که اگه تغییری توی اطلاعاتشون به‌وجود اومده با مراجعه به سایت بتونن اون تغییرات رو به اطلاع شرکت (کارفرمای من) برسونن؛ مثلاً تغییر نشانی منزل، شماره تلفن منزل و شماره تلفن همراه رو بتونن از طریق سایت درج کنن تا توی سیستم سهام اون شرکت تغییر داده بشه البته این‌که چه جوری این اطلاعات به بانک اطلاعاتی سهام منتقل بشه، بماند ولی این‌که چه جوری این اطلاعات از طریق وب‌سایت شرکت، دریافت و ذخیره بشه منظور منه.

حالا با این صورت مسأله‌ای که گفتم آیا می‌تونم برای تهیه و طراحی چنین سایتی از مامبو و اکتنشن‌های آماده‌ی اون استفاده کنم و یا این‌که بخش‌هایی از سایت باید سفارش داده بشه؟ اگه نیاز به سفارش داره به کی باید بگم و چقدر طول می‌کشه و هزینه‌اش چقدره؟

سپاسگزارم

mhadaily
11-21-2009, 05:01 PM
سلام
قطعا از اکستنشن های آماده خیر چون چنین چیزی باید برای آن برنامه نوشته بشه در صورت نیاز ما می توانیم به شما در این زمینه کمک کنیم

در صورتی که مایل بودید با من به صورت خصوصی تماس بگیرید تا شماره بدم خدمت شما و باهم صحبت خواهیم کردیم .

پیروز باشید