PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ماژول minifrontpage

Nasim19
11-21-2009, 09:00 PM
سلام
من برای نشان دادن مقالاتم از این ماژول استفاده کردم که لینک رو همراه با عکس نشون میده
اما می خواستم سایز عکس ها رو کوچیک تر نشون بده.در قسمت Css ماژول که رفتم فقط یک فایل داشت به نام style که در رابطه با عکس فقط این کد رو داشت:

/* MiniFrontpage CSS*/

.minifp td { padding-right:5px;
}
.minifp td p {
margin-top:2px;

}

.minifp td img {
border:none;
margin-left:0.5em;
margin-right:0.5em;
}

که فکر نمی کنم اصلا ربطی داشته باشه به سایز خود عکس.
در قسمت مربوط به خود ماژول در مدیریت هم امکان تغییر سایز وجود نداره
اگه لازمه خود ماژول رو هم بفرستم
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید

mhadaily
11-22-2009, 05:09 AM
سلام

سایز عکس ها در قسمت پارامتر های ماژول هست می بایست از انجا انتخاب کنید .

به ماژول رفته و پارامترها در سمت چپ هستند

پیروز باشید

Nasim19
11-22-2009, 09:37 AM
در قسمت پارامترهای ماژول
Thumbnail Image height و Thumbnail Image Width را دارد که هر چه من عدد ها را تغییر می دهم در سایز عکس ها هیچ تغییری ایجاد نمی شود.(لینک مقالات به صورت ستونی در سمت راست صفحه قرار دارند و عکس های هر کدام نیز زیرشان است)
کلا عکس ها را خیلی بد نشان می دهد.اما بدون عکس هم نمی شود .می خواهم کمی کوچکتر نشان دهد تا کمتر جلب توجه کند!!!

mhadaily
11-22-2009, 09:48 AM
آدرس جایی که این ماژول نصب شده است را بگذارید تا به شما بگویم کدام کلاس را باید ویرایش کنید

اما به طور کلی اندازه تصاویر با همان وپارامتر های بالا ست می شود

اگر تغییر نمی کند می بایست تصاویر قبلی که ساخته شده است را یکبار حذف کنید تا دوباره تصویر جدید با اندازه جدید ساخته شود .

پیروز باشید

Nasim19
11-22-2009, 01:57 PM
بله شما دست می فرمودید.
عکس های قبلی را پاک کردم و عکس های جدید با سایزی که بهش دادم به وجود آمد
ممنون از راهنماییتان

bfrienda
06-29-2011, 01:07 PM
سلام ببخشید دوستان منم مشکلی در زمینه همین ماژول داشتم
اونم اینه که وقتی روی ادامه مطلب یکی از مقالات که در این ماژول نمایش داده کلیک میکنم ادامه مطلب باز میشه و و کل متن مقاله نمایش داده میشه اما عناوین سایر مطالب به همراه تصویر و دکمه ادامه مطلب مجددا در همون صفحه در زیر مقاله باز شده نمایش داده میشه!

مهدی.
06-29-2011, 04:06 PM
سلام

در مدیریت مطالب نمایش خلاصه مطلب را غیر فعال کنید ! پارامترهای مطلب رو منظورم هست ! ببینید مشکل حل میشه ؟

هیچکس تنهاتر از خدا نیست