PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چطور میشه ofline یک سایت رو ساخت و جوملا مدیریت کرد

farshidebtekari
11-22-2009, 09:56 AM
دوستان من 2 هفته هست که با جوملا آشنا شدم تو دانشگاه هم که بودم چیزی در موردش نمی دونستم اما تو این 2 هفته خیلی مطلب در موردش پیدا کردم که ازش خوشم اومده سوال من اینه من می خوام یه سایت درست کنم و ofline تست کنمش که ایرادی نداشته باشه بعد برم بزارمش تو هاستم اونجا با جوملا مدیریتش کنم الان می خوام بدونم آیا ofline میشه با جوملا مدیریتش کرد یا نه اگه میشه سایت رو توی کدوم پوشه بسازم و اینکه میشه از سایت های آماده استفاده کنم

blog2008
11-22-2009, 10:38 AM
داداش شما برای این کار باید بر روی کامپوتر شخصی تون یه لوکال هاست نصب کنی
بعد دیگه فایل جوملا رو روی فایل www کپی کنی
بعد به آدرس mysql بری و جوملا رو نصب کنی
من برنامه EasyPHP رو پیشنهاد می کنم

farshidebtekari
11-22-2009, 10:42 AM
عزیز من همه این کارهارو کردم الان تو پنل سایت هستم ولی سایتی ندارم که روش کار کنم چطوری می تونم سایت ایجاد کنم برم یه سایت آماده بریزم تو کدوم پوشه الان یه صفحه ساده دارم که فقط یه منو توشه که نوشته صفحه اصلی همین سایت آماده هم دارم ولی نمیدونم چطوری و کجا بریزم که بتونم تو پیش نمایش اونو ببینم

blog2008
11-22-2009, 10:47 AM
ببین
شما می خای روی لوکال هاست نصب بکنی؟ یعنی: سایت رو فقط توی رایانه خودت درست می کنی
یا می خای روی هاست نصب بکنی؟ ینعی: سایت رو توی کل دنیا درست می کنی
اگر می خای روی لوکال نصب کنی
برنامه EasyPHP رو دانلود و نصب کن
بعد از مسر نصب برنامه پوشه ای به نام www هست توی اون فایل هایی که از سایت جوملا دانلود کردی رو نصب کن
حالا شما دقیقا بگو می خای چی کار کنی ؟ مشکلت کجاس؟

farshidebtekari
11-22-2009, 11:05 AM
من قبلا طراحی سایت استاتیک می کردم سایت رو توی کامپیوتر خودم طراحی می کردم بعد روی هاست نصب می کردم الان می خوام روی یه template آماده سایت امتحان کنم بعد ببرم روی هاست نصب کنم می خوام بدونم چطور توی کامپیوترم می تونم روی template تغییر ایجاد کنم مثلا منوهاشو فارسی کنم عکس عوض کنم بعد که تمام تغییرات رو دادم ببرمش توی هاستم سایت و بریزم اونجا هم با جوملا مدیریت کنم روش

firoozmandan
11-22-2009, 11:32 AM
سلام

آموزش زیر رو مطالعه کنید
دقیقا توضیح داده شده چطور در لوکال سایت خود رو آماده کنید :
نصب جوملا 1.5 در لوکال با wamp (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

بعد از انجام این مرحله میتونید سایت رو به سرور منتقل کنید

یا علی

farshidebtekari
11-22-2009, 11:39 AM
من این کارهارو کردم الان مشکلم اینه که من این سایت template که دستم هست رو کجا توی کدوم پوشه کپی کنم که بتونم از طریق لوکال تغییراتم رو اعمال کنم همین

firoozmandan
11-22-2009, 11:43 AM
template َما برای جوملا طراحی شده ! یا یک فایل HTML .... هست ؟

farshidebtekari
11-22-2009, 11:47 AM
جوملا طراحی شده البته html هم دارم ولی می خوام رو جوملا کار کنم

firoozmandan
11-22-2009, 11:52 AM
خوب دوست من اول شما باید اصول طراحی قالب جوملا رو یاد بگیرید
شما نمی تونید مستقیما فایل html ی که طراحی کردید رو به عنوان قالب جوملا ست و استفاده کنید !

شما از کدوم ورژن جوملا استفاده میکنید ؟

farshidebtekari
11-22-2009, 11:56 AM
متوجه نشدم من یک سری قالب های آماده دارم که به من گفتن می تونم روی هاست نصب کنم بعد با جوملا مدیریت کنم از ماژول حرفی نزدن حالا این ماژول چکار میکنه

firoozmandan
11-22-2009, 12:11 PM
خوب دوست من اول شما باید اصول طراحی قالب جوملا رو یاد بگیرید
شما نمی تونید مستقیما فایل html ی که طراحی کردید رو به عنوان قالب جوملا ست و استفاده کنید !

شما از کدوم ورژن جوملا استفاده میکنید ؟

در جمله بالا از ماژول صحبتی شده ؟

اگر قالب ها با جوملا سازگار هستند اونها رو در شاخه template سایت جوملایی خود قرار بدید و از طریق مدیریت جوملا قالب ها را انتخاب و فعال کنید !

یا علی

farshidebtekari
11-22-2009, 12:27 PM
مرسی میخونم تا فردا اگه مشکلی داشتم دوباره مطرح می کنم امیدوارم فردا هم اگه سوالی بود شما باشید از شما کمک بگیرم

آقا اگه امکان داره اون لینک رو دوباره بزار من اینترنت اکسپلوره من قطع شد آدرس از دستم رفت

blog2008
11-22-2009, 03:43 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

مهدی.
11-23-2009, 08:08 PM
دقیقا توضیح داده شده چطور در لوکال سایت خود رو آماده کنید :
نصب جوملا 1.5 در لوکال با wamp (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)