PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در فایل index.php

PIANIST
11-23-2009, 06:10 PM
سلام

سایت بنده بالا نمیاد و ارور زیر رو میده و صفحه هم سفیده:

Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/eproser/public_html/index.php on line 50

فایل index.php رو از داخل پکیج مامبو برداشتم و اپلود کردم روی هاست ولی با هم مشکل حل نشد.

مهدی.
11-23-2009, 06:51 PM
سلام

وارد صفحه مدیریت میتونید بشید ؟ آدرس سایت رو اینجا قرار بدید لطفاً تا بشه مشاهده کرد.

چه تغییراتی دادید که این ارور رو دریافت کردید. ماژول خاصی نصب کردید ؟ کامپوننتی تغییر در قالب و یا ... .

پاییزتان پر مهر

PIANIST
11-23-2009, 07:44 PM
سلام

وارد صفحه مدیریت میتونید بشید ؟ آدرس سایت رو اینجا قرار بدید لطفاً تا بشه مشاهده کرد.

چه تغییراتی دادید که این ارور رو دریافت کردید. ماژول خاصی نصب کردید ؟ کامپوننتی تغییر در قالب و یا ... .

پاییزتان پر مهر

سلام و ممنون

بله - ادرس سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یک کد تبلیغ داخل index.php گذاشتم که این مشکل پیش اومد البته فایل اصلی رو از رو هاست دانلود کرده بودم به عنوان بک اپ ولی بعد با این که رستورش کردم رو هارد و اور رایت شد مشکل هم چنان برقرار بود.

با تشکر

مهدی.
11-23-2009, 07:57 PM
سلام

سایت شما بدون هیچ مشکلی باز شد.
برای قرار دادن تبلیغ هم از ماژول استفاده کنید. شما نباید اون فایل رو تغییری بدید!

پاییزتان پر مهر

PIANIST
11-23-2009, 08:02 PM
سلام

سایت شما بدون هیچ مشکلی باز شد.
برای قرار دادن تبلیغ هم از ماژول استفاده کنید. شما نباید اون فایل رو تغییری بدید!

پاییزتان پر مهر

:-\ :-[ اخه پس چرا سیستم من باز نمی کنه حتی چند بار کش رو هم پاک کردم.

میشه اسم سایت رو به صورت fxservice.biz تایپ کنید.

با تشکر.

مهدی.
11-23-2009, 08:22 PM
باز هم مشکلی نبود!

پاییزتان پر مهر

PIANIST
11-24-2009, 06:57 AM
بله الان پینگ کردم درسته ظاهرا ایراد از سیستم بنده بود.

ممنون از لطف شما.