PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده از اسکریپت های دیگر(فرم ساز) در کنار مامبو

titanpass
11-23-2009, 06:15 PM
سلام
من یک اسکریپت بسیار زیبا و بسیار ساده برای ساخت فرم پیدا کردم( بعد از کلی صحبت و سروکله زدن) که خیلی سبک و راحت و ازهمه مهمتر کاملا فارسی شده.
می تونید از اینجا بگیریدش
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>]لینک: (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>لینک: [url) <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>[/url]
حالا من مشکلم اینه که چجوری میشه این اسکریپت رو با مامبو سازگار کرد طوریکه اطلاعاتش توی بانک اطلاعاتی مامبو ذخیره بشه و کاربران بتونن اطلاعات خودشون رو ویرایش کن یا ببینند
آيا میشه اینو مثل یک کامپوننت برای مامبو در آورد

titanpass
11-23-2009, 06:29 PM
اگر لینک بالا نتونستید دانلود کنید از اینجا هم می تونید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

مهدی.
11-23-2009, 06:48 PM
سلام

برای اینکار شما باید به php , mambo api تسلط داشته باشید تا بتونید این اسکریپت رو به کامپوننتی تبدیل کنید.

ضمناً کامپوننت CB اینکار رو برای شما انجام میده!

پاییزتان پر مهر

titanpass
11-23-2009, 07:35 PM
جایی آموزش CB هست
آیا میشه در کنار مامبو از این اسکریپت استفاده کرد یا نه؟
اگر میشه یه را هنمایی کنید

مهدی.
11-23-2009, 07:38 PM
آموزش سی بی ندیدم!

هیچ کاری هم نشد نداره! در بالا روشش رو گفتم خدمتتون!

پاییزتان پر مهر

titanpass
11-23-2009, 08:58 PM
نمیشه یه راهنمایی بکنی . من جدا جدا اینکار رو کردم. فقط وقتی کسی فرم رو پر می کنه بصورت فایل اکسل و CSV میشه ذخیره اش کرد. حالا چطوری می تونم اینارو باز بصورت وب گزارش کنم

مهدی.
11-23-2009, 10:30 PM
متوجه منظورتون نمیشم !

پاییزتان پر مهر

firoozmandan
11-24-2009, 06:38 AM
سلام

فرمت CSV یا اکسل رو میتونید مجددا در MySQL ایمپرت کنید و با نوشتن چند خط کد دیتا ها را نمایش بدید
لینک های زیر را ببینید :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا علی

titanpass
11-26-2009, 01:34 PM
فکر کنم شما حرفه ای ها یادتون رفته مامبو برای چی بود. تا اونجا که می دونم برای اونایی بود ک زیاد از وب و اچ تی ام ال سر در نمیارن.
به هر حال ممنون

نوید
11-26-2009, 05:54 PM
فکر کنم شما حرفه ای ها یادتون رفته مامبو برای چی بود. تا اونجا که می دونم برای اونایی بود ک زیاد از وب و اچ تی ام ال سر در نمیارن.
به هر حال ممنون

بله حرف شما دقیقا درسته البته برای نیازهای استاندارد ولی وقتی نیازها یکم فراتر بره باید دست به کد بشید
موفق باشید