PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تهیه لیست ایمیل کاربران به همراه نام برای اد کردن در آد

hamed-pc
11-24-2009, 12:15 AM
سلام
من میخواستم از لیست کاربرانم در سایت خود یک لیستی تهیه کنم که بتونم در آدرس بوک اوتلوک اضافه کنم و هر وقت که مطلب جدید در سایت مینویسم به ایمیل یوزرها ارسال کنم
در واقع با همون شکلی که در سایت هستش و با همون عکسها . البته اگر ماژول و یا پلاگینی هست که میتونه این کار رو به نحو احسن اجرا کنه و وقتی مطلبی ذر سایت میگذاریم بتونه عین همون مطلب رو به ایمیل یوزرها ارسال کنه لطفا راهنمایی کنید
البته اگر طریقه تهیه لیست ایمیل یوزرها هم بشه برای بعد و کلا برای بک آپ گیری از یوزرها خوبه
ممنونم

reka
11-24-2009, 05:09 AM
سلام

برای تهیه بکاپ از جدول jos_users میتونید مستقیما از طریق phpmyadmin اقدام کنید و در هنگام export نوع فایل رو excel یا CSV انتخاب کنید. همچنین برای این کار میتوند از کامپوننتهایی که در آدرس زیر هستند استفاده کنید ،بعضی هاشون به شما اجازه ی انتخاب میدن که مثلا از کاربران یا مطالب جوملا، جداگانه بکاپ بگیرید:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

برای ارسال خبرنامه راههای متعدد دارید که یکیش استفاده از کامپوننتهای مخصوص به این کار هست. این کامپوننتها خودشون به کاربران پیشفرض جوملا میتونن ایمیل ارسال کنند.
همچنین میتونید از سرویسهای خارج از جوملا استفاده کنید بعنوان مثال سرویسی که feebbutner برای این کار میده و ماله شرکت گوگل هست یا نرم افزارهای دیگر... اما توجه داشته باشید برای ارسال خبرنامه تعداد کاربران شما خیلی مهم است.
اگر تعداد کاربران خیلی زیاد باشند نباید از کامپوننتها یا نرم افزارهای تحت وب که یکجا ارسال میکنن استفاده کنید چراکه مطمئنا برای سرور شما ایجاد مشکلات فراوان میکند.

کامپوننتهای ارسال خبرنامه:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یک مورد فارسی شده:

یا علی

hamed-pc
11-24-2009, 07:02 AM
بسیار ممنونم

Nasim19
11-27-2009, 05:18 PM
این کامپوننت برای جوملا هم جواب میده؟
اگه تعداد کاربران زیاد بود چی؟

نوید
11-27-2009, 05:28 PM
سلام
برید در داخل این کامپوننت ها و تنظیماتشونو ببینید مثلا برخی از این کامپوننت ها این امکان را میدهند که مثلا در هر ساعت 100 ایمیل بفرستند تا بلوک نشوید
موفق باشید