PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم نمايش تصاوير در جستجوگرها

rzabihi
11-25-2009, 09:22 AM
با سلام
ميخوام بدانم چرا پس از گذشت حدود يکسال و نيم از عمر وب سايت ، هنوز تصاوير مربوط به آن در جستجوگرها نظير گوگل و ياهو و .... پيدا نشده و به نمايش در نمي آيد. علي رغم اينکه تمامي تصاوير واجد اسامي مرتبط با موضوع جستجو مي باشند.
باتشکر

firoozmandan
11-25-2009, 10:35 AM
سلام

آیا برای تصاویر title - alt ست کردید ؟

یا علی

rzabihi
11-25-2009, 10:55 AM
بله تصاوير Alt-text و caption ست کردم. اما Alt title در سيستم مديريت ندارد.

يا علي

firoozmandan
11-25-2009, 12:04 PM
رضا این مشکل مربوط به کدوم سایت هست ؟ incd or idsf

rzabihi
11-25-2009, 06:01 PM
مشکل از idsf است

یا علی

firoozmandan
11-27-2009, 07:28 AM
سلام

تصاویر این سایت رو بررسی کردم

شما فقط از alt استفاده کردید

برای تصاویر title هم ست کنید

یا علی

rzabihi
11-27-2009, 11:05 AM
محسن جان
ممنون از راهنمایت
قبول دارم بعضی از تصویرها ست نکردم. اما مثلا تصویر (الفبای گویا ی باغچه بان) که از قبل ست کرده بودم متاسفانه در جستچوگرها به نمایش در نمی آید.
بطور مثال:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> id=166&amp;limit=1&amp;limitstart=1
اینها بررسی نمایید. ممنون میشم.

یا علی

firoozmandan
11-27-2009, 12:29 PM
سلام

رضا جان ایندکس شدن به عوامل زیادی بستگی داره . صفحه ای که شما لینک دادید ایندکس نشده که تصاویر اون هم ایندکس بشن ...

چک کردم سایت شما از نظر SEO مشکلات زیادی داره که باید رفع بشه

در این مورد مقالات زیادی در بخش مقالات انجمن قرار دادیم که مشکل شما رو تا حدی حل میکنه

یا علی

rzabihi
11-27-2009, 02:39 PM
محسن جان

ممنون از زحماتتون

یاعلی

Mirzaa
11-28-2009, 08:15 PM
سلام

آیا برای تصاویر title - alt ست کردید ؟

یا علی

سلام دوستان

برای گالری داتسو هم راهی جود داره تا تصاویرش توی گوگل، ایندکس بشه؟
چون به نظر میاد Alt-Text و Title برای تصاویر گالری، خالیه.
نمی‌دونم تنظیمات من باعث این قضیه شده یا حالت پیش‌فرض گالری داتسو اینه. نمونه‌اش هم لینک زیر:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

ضمناً می‌خواستم بدونم با توجه به این‌که از روز اول راه‌اندازی سایت بالا، (حدود چهار ماه پیش تا الآن) SEO فعال بوده و در ثبت محتوا هم حتی‌المقدور سعی کردم عنوان تصاویر رو دقیق بنویسم، نباید حداقل یک تصویر از این سایت، ایندکس شده باشه؟

سپاسگزارم

نوید
11-29-2009, 05:31 AM
سلام
دوست عزیز لطفا برای سوال خود یک موضوع جدید ایجاد نمایید
موفق باشید