PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Fatal error

Nasim19
11-26-2009, 10:02 AM
Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in C:\Inetpub\vhosts\......\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> \session\storage.php on line 64

Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in C:\Inetpub\vhosts\......\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> \session\session.php on line 135

سلام
بعضی وقت ها هم که می خوام وارد سایت بشم این ارور رو میده
می خوام بدونم مشکل از کجاست.البته هنوز کش جوملا رو خالی نکردم ولی اینو قبلا هم می داد
خواهش می کنم منو سریعتر راهنمایی کنید
ممنون!!!!

mhadaily
11-26-2009, 10:13 AM
فایل php.ini خود را باز کنید و مقدار زیر رو پیدا و به شکل زیر تغییر دهید

memory_limit = 32M ; Maximum amount of memory a script may consume (32MB)

و همچنین
اگر روری سرور باشید میتوانید از این کد نیز در فایل .htaccess استفاده کنید البته شاید به دلایلی سرور اجازه استفاده از آن را ندهد
php_value memory_limit 32M

پیروز باشید

Nasim19
11-26-2009, 10:47 AM
ممنون از پاسخ
اما این فایل php.ini در کجا قرار داره؟!

mhadaily
11-26-2009, 11:14 AM
فولدر windows با جستجو در کامپیوترنون پیداش میکنید

Nasim19
11-26-2009, 12:18 PM
فکر می کنم اشتباه می کنید این فایل باید در هاست و جوملا باشه نه در ویندوز
آخه چه ربطی به ویندوز داره؟!

mhadaily
11-26-2009, 12:22 PM
عزیزم این فایل تنظیمات phpشما رو در بر داره

اگر روی لوکال دارید کار میکنید که من از آدرسی که بالا دادید حدس زدم بنابراین در فولدر ویندوز هست

اگر لینوکس دارید کار مکنید در جاهای مختلف میتونه باشه مثلا اینجا /etc/php,ini

اگر هم روی سرور هستید اصلا شما دسترسی نخواهید داشت به این فایل دسترسی شما فقط در لوکال خواهد بود

پیروز باشید

Nasim19
11-26-2009, 12:27 PM
آها !ببخشید .
آره من منظورم رو سایت اصلی هست. ویندوز و پلسک
&quot;اگر روری سرور باشید میتوانید از این کد نیز در فایل .htaccess استفاده کنید البته شاید به دلایلی سرور اجازه استفاده از آن را ندهد
php_value memory_limit 32M&quot;

به این فایل می توانم دسترسی داشته باشم؟ htaccess !!!!در کجا؟

mhadaily
11-26-2009, 12:35 PM
این فایل در سرورهای لینوکسی عموما کاربرد داره و همچنین این فایل در روت جوملا هست به صورت htaccess.txt که باید به .htaccess تغییر کنه توجه داشته باشید . باید قبل از h باشه

پیروز باشید