ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حذف بعضی از عبارات پیش فرض

eh.zamani
11-26-2009, 12:01 PM
سلام
بعد از نصب یکی دو تا عبارت رو هرکاری می کنم نمی تونم حذف کنم مثل عبارت زیر:
"جوملا فارسی توسعه و پشتیبانی توسط گروه نرم افزاری جوملا"

کمک می کنید حذفش کنم.
متشکر

mhadaily
11-26-2009, 12:05 PM
سلام

عموما این موارد فایل های ترجمه هستن که کافیه درون این فایل ها رو ادیت کنید

/language/fa_IR

پیروز باشید

eh.zamani
11-26-2009, 12:15 PM
تمام فایلهای پوشه /language/fa_IR را گشتم اثری از این عبارت نبود

mhadaily
11-26-2009, 12:34 PM
root_folder\language\fa_IR\fa_IR.mod_footer.ini .

این خط FOOTER_LINE1 و FOOTER_LINE۲
این مشکل رو حل نکرد ؟

eh.zamani
11-26-2009, 01:02 PM
نه یه همچین عبارت بالای صفحه هم هست.فکر کنم اونی که شما گفتی برای پایین صفحه است درسته؟

mhadaily
11-26-2009, 01:21 PM
در چند جا این میاد یکی فوتر سایت

و یکی هم در هدر سایت که هدر سایت در فایل کانفیک جوملا یعنی در مدیریت --> تنظیمات کلی قابل تغییر است

فوتر هم در فایل بالا

eh.zamani
11-26-2009, 01:26 PM
منظورتون بخش پیکربندی کلی هست دیگه؟خوب در این بخش ما یک تنظیمات سایت داریم یکی سرور و یکی هم سیستم.
در تنظیمات سایت یک بخش هست به نام فراتوضیحات کلی سایت که متن مربوط به این را من پاک کردم اما تغییری حاصل نشد

mhadaily
11-26-2009, 01:36 PM
در منوی اصلی --> صفحه اصلی -- پارامتر ها سیستم رو چک کنید احتمالا اونجا نوشته شده است

این جوملای شما از سایت ما دانلود نشده است ظاهرا درسته ؟

eh.zamani
11-26-2009, 02:52 PM
دست شما درد نکنه.مشکلم حل شد
شما اینو چطور فهمیدی؟من یادم نیست این نسخه را از کجا گرفتم.مشکلی که نداره؟شما توصیه می کنید استفاده از این نسخه را؟
متشکر

مهدی.
11-26-2009, 05:04 PM
سلام

پیشنهاد ما همیشه جوملای پرشین آیتی بوده.

پاییزتان پر مهر

zibafar
09-13-2010, 11:18 AM
مشکل در حذف عبارت "جوملا فارسی توسعه و پشتیبانی توسط گروه نرم افزاری جوملا" در بالای صفحه جوملای فارسی و عبارت "طراحی شده توسط جوملا" در پایین صفحه.
اگر جوملای فارسی را از سایت joomla.ir دانلود کنید و داده های اولیه آن را هنگام نصب، نصب کنید؛ احتمالا هنگام حذف عبارت بزرگ "جوملا فارسی توسعه و پشتیبانی توسط گروه نرم افزاری جوملا" به مشکل بر خواهید کرد.
برای رفع این عبارت، باید پارامتر های منوی اصلی رو اصلاح کنید.
برای این کار، وارد قسمت مدیریت سایت شوید، به مدیریت منو ها و تنظیمات منوی اصلی بروید. در سمت چپ صفحه، بخش پارامتر های پیشرفته را باز کنید و عبارت "جوملا فارسی توسعه و پشتیبانی توسط گروه نرم افزاری جوملا" را حذف کنید و یا با عبارت مورد نظر خود جایگزین کنید.

برای عبارت پایین سایت نیز باید \language\fa_IR\fa_IR.mod_footer.ini را در قسمت ترجمه ها اصلاح کنید.

torghoundy
09-13-2010, 01:17 PM
سلام
به اين سوال به صورت هفته وار حدوداً چهار بار پاسخ داده ميشه.
اميدوارم كاربران بعدي كه اين سوال رو دارند با جستجو به اين تاپيك ها برسند.