PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونگی ساختن ایمیل برای سایتمان

Nasim19
11-27-2009, 01:51 PM
سلام
لطفا اگر کسی راهنمایی کند (یا ادرس سایت که این مطلب را توضیح داده است) ممنون می شوم
ویندوز- پلسک

ممنون

mk2
11-27-2009, 02:08 PM
با سلام
فكر كنم منظور شما ايميل pop3 روي دامنه خود تان است.
اينجا را مطالعه بفرماييد :

روش ساخت ايميل pop3 . (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> d=99)

التماس دعا.
يا حق

Nasim19
11-27-2009, 03:32 PM
من به داخل create mail account رفتم و یک اکانت ایمیل جدید ساختم و بعد با استفاده از webmail:maydomain به داخل ایمیل دسترسی دارم
اما چند سوال
به طور تستی یک ایمیل فرستادم (از ایمیل جدید سایتم) و دیدم که به قسمت اسپم می رود !برای جلوگیری از این مشکل باید چی کار کرد؟
برای دسترسی به ایمیل سایت حتما باید از طریق webmail وارد شد؟آیا راه دیگری ندارد؟

آیا می توانم چند تا ایمیل برای سایت بسازم ؟ که هر کدام برای کاری جداگانه باشد؟!
و سوال دیگر اینکه در زیر متن ایمیل این محتوا نشان داده می شود:

----------------------------------------------------------------
This message was sent using IMP, the Internet Messaging Program.

منظورش از این چیست؟

Nasim19
11-27-2009, 05:00 PM
من بیشتر مد نظرم یک خبرنامه هست(چون سایتم خبری هست) اینکه به طور خودکار ایمیل و اخبار رو برای اعضا و contact lista بفرسته!!!! اگر راهنمایی کنید ممنون می شم!

Nasim19
11-27-2009, 05:09 PM
سلام
ببخشید من اینجا می نویسم!

فکر می کنم فروم برای من قفل شده چون نه می تونم پستهای جدید رو ببینم و نه می تونم تاپیک جدید بزنم!
جریان چیه؟

نوید
11-27-2009, 05:30 PM
احتمالا تداخل در اینترنت یا کش این مشکل را بوجود آورده چون مشکلی وجود ندارد
موفق باشید

Nasim19
11-27-2009, 05:44 PM
بله الان درست شد ممنون!

Nasim19
11-28-2009, 11:15 AM
برای جلوگیری از ورود ایمیل سایت (که از طریق webmail فرستاده می شه) به درون اسپم باید چی کار کرد؟

برای دسترسی به ایمیل سایت حتما باید از طریق webmail وارد شد؟آیا راه دیگری ندارد؟

آیا می توانم چند تا ایمیل برای سایت بسازم ؟ که هر کدام برای کاری جداگانه باشد؟!

و سوال دیگر اینکه در زیر متن ایمیل این محتوا نشان داده می شود:

----------------------------------------------------------------
This message was sent using IMP, the Internet Messaging Program.

آیا باید این نشان دهده شود؟ چه مفهومی دارد؟

mk2
11-28-2009, 03:02 PM

براي دسترسي به ايميل ميتوانيد از اوت لوك نيز استفاده نماييد .
اينجا را نيز مشاهده بفرماييد بيشتر سوالات شما پاسخ داده خواهد شد .

تنظيمات جهت استفاده اوت لوك (Outlook)
(<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> id=99)

التماس دعا.
يا حق

firoozmandan
11-29-2009, 05:56 AM
30) ارجاع دادن کاربران به سایر انجمن ها ، وبلاگ های و دیگر سایت ها برای جواب دادن به سوالات آنها بر خلاف قوانین بوده و بنا به تشخیص مدیریت برخورد خواهد شد

لطفا قوانین مامبولرن را مطالعه و رعایت کنید ! اگر پاسخ سوالی را میدانید مستقیما برای یوزر بنویسید و از لینک دادن به سایتهای دیگر خودداری کنید !

یاعلی