PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست معرفی ماژول اخرین اخبار با قابلیت نمایش عکس

godfather
11-28-2009, 06:43 AM
با سلام به دوستان
من خیلی در ماژولها سرچ کردم
بدنبال ماژولی هستم که اخرین اخبارها رو با نمایش عکس از مطلب به صورت thumb
نمایش بده نمونه asp
مثل
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
موجود هست
ایا برای جوملا همچین ماژولی موجود هست؟
با تشکر

** هایپرلینک اصلاح شد

firoozmandan
11-28-2009, 07:39 AM
سلام

الحاقات زیر را ببینید :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا علی

godfather
11-28-2009, 07:47 AM
با تشکر از شما جناب فیروزمندیان
ببخشید فکر کنم من بد توضیح دادم
در واقع من یک ماژولی رو نیاز دارم که اخرین خبرها را با یک عکس thumb به صورت اسلاید شو نشون بده
ماژول وسط صفحه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> رو ببینید
اخرین خبرها رو با یک توضیح کوتاه و یک عکس کوچیک به صورت اسلاید شو نشون میده که اگر روی خبرها کلیک بشه به متن اصلی مقاله رجوع میشه

با تشکر مجدد

** هایپرلینک اصلاح شد

firoozmandan
11-29-2009, 06:13 AM
سلام

لینک بالا رو ببینید . فکر میکنم این ماژول نیاز شما رو برطرف کنه . امکاناتی فراتر از لینکی که دادید در اختیار شما قرار میده
برای دانلود به لینک زیر مراجعه کنید :

البته ابتدا باید در سایت عضو بشید

یا علی

sobhans
12-22-2009, 08:10 AM
ماژولهای جالبی بودند اما من که هر کاری کردم نتونستم بگیرمشون
ظاهرا پولی هم هستند درسته؟

از این ماژول به صورت فارسی هم میشه استفاده کرد؟

** دو پست شما یکی شد

mhadaily
12-22-2009, 08:18 AM
سلام بله فارسی رو ساپورت میکنه اما فایل های زبانش فارسی نشده است باید ترجمه ببشه

در ضمن اون ماژول بالا رایگان هست

yss.ir
01-08-2010, 07:39 PM
سلام

الحاقات زیر را ببینید :

یا علی

سلام

چندتاش رو دانلود كردم..
plg_smartresizer-content و mvThumbnails و ...
ولي اينا همشون پلاگين هستن!! چيكارشون بايد كرد! ماژولاش رو از كجا بايد دانلود كرد؟!

مثلا براي استفاده از پلاگين plg_smartresizer-content چيكار بايد كرد؟ مگه به ماژل نياز نداره؟ ماژولش رو از كجا بايد دريافت كرد؟

** دو پست شما یکی شد

firoozmandan
01-10-2010, 08:27 AM
سلام

خیر! هر پلاگینی الزاما نیاز با ماژول نداره !
برای استفاده از این پلاگین لینک زیر را ببینید :

یا علی

yss.ir
02-04-2010, 07:15 PM
سلام

تنظیمات مربوط به پلاپین رو انجام میدم...
ولی چیکار باید کرد که این پلاگین کارش رو شروع کنه؟!
کدی، چیزی رو باید جایی قرار داد؟؟!

firoozmandan
02-05-2010, 07:40 AM
سلام

اگر در قسمت تنظیمات ست کنید که Create thumbnails for all images : Yes همه تصویر های شما با تنظیماتی که ست کردید re size میشن !

لطفا

را با دقت مطالعه کنید !

یا علی