PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کارنکردن مامبوت ها

yazdizadeh
11-28-2009, 11:59 PM
سلام
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
روی این سایت مامبوت رای گیری آجاکسی و لایت باکس نصب هست و طرز کار مامبوت ها رو هم بلدم و انتشارشون دادم ولی کارنمی کنند

لطفا دوستان کمک کنند

firoozmandan
11-29-2009, 06:23 AM
سلام

username &amp; password هاست و ادمین مامبو رو بفرستید بررسی میکنم

یا علی

firoozmandan
12-02-2009, 06:24 AM
روی این سایت مامبوت رای گیری آجاکسی و لایت باکس نصب هست و طرز کار مامبوت ها رو هم بلدم و انتشارشون دادم ولی کارنمی کنند

سلام

به نظر میاد فقط این مامبوت ها رو نصب کردید و از طرز کار این دو اطلاعی نداشتید !

صفحه اول سایتتون رو ببینید ! در خبر اول یک تصویر به صورت Lightbox گذاشتم !
برای Lightbox باید تصاویر را به صورت {mosimage} قرار بدید ! در توضیحات این مامبوت این نکته ذکر شده

در مورد رای گیری آژاکس ! شما باید در تنظیمات صفحه یا منو مشخص کنید که رای گیری نمایش داده بشه ! که اینکارو نکردید !

و در آخر برای آخرین بار به شما تذکر میدم که نظم انجمن را رعایت کنید و از بیان مسائلی که هیچ بار علمی ندارد و مربوط به یک شخص خاص هست خودداری کنید !

پست های اضافی این تاپیک حذف شد

یا علی

yazdizadeh
12-02-2009, 10:58 PM
سلام
چند نکته:
1-از کمک شما سپاس گزارم.
2-دوست عزیز لطفا وقتی یک پست رو حظف میکنید به کاربر اطلاع دهید چون کاربر فکر میکمه ثبت نشده پستش و دوباره میزنه
3-درحالی این سطور رو می نویسم که ترس دارم پست اضافی تلقی بشه و حذف بشه و شما ناراحت شید!
من بعنوان یک کاربر(نوعی) واقعا سعیم اینه به قوانین و مسولان سایت نهایت احترام رو بزارم ولی باور کنید قوانین زیاد و سخته...
نه یکی نه دوتا...
4-دوباره تاکید میکنم من سعیم رعایت قوانین هست و واقعا از شما عزیزان که وقت با ارزش خودرو برای ماقرار میدید قدر دانم(گرچه تجربه بمن ثابت کرده این مسایل رو نباید صادقانه گفت...) ، من اون سوال شخصی که داشتم آیا راه دیگه ای برای پیدا کردن جوابش برام بود؟

firoozmandan
12-03-2009, 05:57 AM
سلام دوست من

ممنون از اینکه سعی در رعایت قوانین دارید. توجه داشته باشید که این قوانین جهت نظم بیشتر انجمن نوشته شده. سعی ما پر کردن انجمن از پست و یا بالا بردن تعداد آمار کاذب نیست ! ما همواره سعی میکنیم انجمنی تخصصی داشته باشیم به دور از هر گونه مسائل حاشیه ای .

اگر ما در رعایت قوانین سخت گیری میکنیم فقط و فقط برای راحتی کار خود شما و بقیه کاربرها در استفاده از انجمن هست.

باز هم از شما برای رعایت این موارد تشکر میکنم

یا علی

un_512
03-12-2011, 08:58 AM
سلام.من مامبوت &quot;معرفی سایت به دوست&quot; رو نصب کردم ولی موقع نمایش فارسی نشون نمیده... تنظیم دیگه ای لازمه تا فارسی سازی انجام بشه؟

mersad
03-12-2011, 12:06 PM
دروود

به مامبولرن خوش امدید !

ابتدا قوانین رو مطالعه کنید
13) حتی الامکان از ارسال در تاپیک‌های قدیمی که موضوع آن‌ها بررسی شده ( به اصطلاح off topics ) بپرهیزید.

سوال خودتون رو در تاپیک جدید و واضح مطرح کنید

شاد و سلامت در پناه ایزد