PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل قالب بعد از انتقال از لوکال هاست به هاست

PIANIST
11-29-2009, 03:33 PM
چرا وقتی فایلها رو از لوکال هاست به هاست منتقل میکنم فقط قالب پیش فرض مامبو دیده میشه و قالبی رو که خودم ایجاد کردم نمیاره در حالی که بقیه موارد درسته و مشکلی نداره.

برای اینکه این مشکل رو رفع کنم به طریق زیر عمل کردم ولی باز به مشکل خوردم :

اول قالب اصلی رو نصب کردم.
بعد index.php و CSS قالب رو به صورت دستی ویرایش کردم و کدهای داخل فایلهای لوکال رو به جای اونها گذاشتم. تا اینجا مشکلی نبود.

ولی وقتی خواستم تصاویر داخل فولدر images رو با تصاویر لوکال جابه کنم نتونستم و وقتی خواستم پرمیشن فولدر images رو ادیت کنم با ارور زیر مواجه شدم :

FileOp failure on: /home/eprosere/public_html/templates/green_dream/images : operation not permitted.

مهدی.
11-29-2009, 10:06 PM
سلام

مشکل از طرف دسترسی به فایل هست.

با مدیریت سرور خودتون تماس بگیرید و موضوع رو در میان بگذارید تا مشکل رو برطرف کنن.

پاییزتان پر مهر

PIANIST
12-01-2009, 06:55 AM
با راهنمائی اقای فیروزمندان مشکل حل شد به طریق زیر :

مدیریت مامبو ---- تنظیمات کلی ------ سرور ------ سطح دسترسی به فایلها ------ تغییر سطح دسترسی به ( در این قسمت سطح دسترسی دلخواه را انتخاب می کنید ) ------- تیک گزینه اعمال بر روی فایل های موجود را زده و سپس تغییرات را ذخیره می کنید.

بعد از انجام هر گونه تغییر باید تنظیمات را به حالت اول برگرداند.