توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آدرس
automa
11-30-2009, 12:58 PM
با سلام
می خواستم ببینم چطور می مشود آدرس ها را seo کرد
مثلا آدرس mambolearn.com/forum/index.php?action=post;board=59.0
را به صورت mambolearn.com/forum/board=59.0
نوشت
با تشکر
firoozmandan
11-30-2009, 01:13 PM
سلام
- از قسمت مدیریت اس ام اف میتونید فعال شدن HTML در انتهای لینک ها را فعال کنید
- میتونید از مدی که برای اینکار منتشر شده استفاده کنید
Advance SEF Urls
This Mod creates and allows you do do some More SEF Options while using the default SMF SEF Urls.
You can have action urls be SEF Friendly, Page urls (from Tinyportal), and even Single Category urls be SEF friendly.
As well you can also choose to use /? or /index instead of /index.php as your scripturl string.
All options come with a shutoff that you can add to your Settings.php incase enabling one of these options causes your server to fail. Just add the following to your Settings.php if your site fails to load or work after changing SEF options to disable them.
$disable_sef = true;
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا علی
automa
11-30-2009, 01:40 PM
دانلود کردم ولی موقعه نصبش ایراد می گیره و پیغام می دهد مال اس ام اف نیست از حالت فشرده بازش کردم و دوباره زیپ کردم این بار گفت که فایل نصبی وجود ندارد نسخه من 1.1.10 می باشد
firoozmandan
11-30-2009, 01:49 PM
سلام
در فایل install.xml ببینید این مد برای چه ورژنی از اس ام اف نوشته شده ؟
البته توصیه میکنم از مد کمتر استفاده کنید. چرا که با عدم انتشار این مد یا عدم آپدیت این مد تمامی آدرس های انجمن شما دچار مشکل میشه و ممکن هست رنک زیادی از دست بدید
بهتر هست در این موارد فقط از امکانات هسته اس ام اف استفاده کنید
یا علی
automa
12-01-2009, 04:44 AM
با تشکر از راهنمایی های شما
این بسته اصلا install.xml ندارد و همین یکی از ایرادهایی است که می گیرد ولی در توضیحات خود سایت نوشته است که از نسخه 1.1.10 نیز پشتیبانی می کند.
خود هسته مگر امکاناتی برای این منظور قرار داده من غیر از افزودن html چیزی ندیدم
به هر حال هر چه آدرس سایت کوچک تر باشد سایت هم از نظر زیبایی قشنگ تر بنظر می رسد هم از از نظر ایندکس شدن در گوگل
لطفا راهنمایی بنمایید که من برای این کار به چه شکل عمل کنم
سلام
در فایل AdvanceSEFurls-11x.xml توضیحات کامل وجود دارد
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.