PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قالب ST_kyanite_iiNM

bahrambaba
12-01-2009, 10:32 AM
سلام
مدتی پیش قالبی با نام ST_kyanite_iiNM رو پیدا کردم که هم طراح اونرو هم به صورت rtl هم به صورت ltr طراحی کرده .

به نظر من قالب جالبی هست . می خواستم ازش استفاده کنم ولی گفتم اول یه سوال بپرسم.! آیا الان این قالب اصلا نیاز به فارسی سازی نداره ؟

راستش تو دموی اون می تونستی خودت قالب رو راست چین یا چپ چین کنی .!!!

اگه کسی از دوستان اونو دیده و یا تستش کرده لطفا راهنمائی بکنه .

دمو :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

متشکرم

مهدی.
12-01-2009, 10:37 AM
سلام

از دموی این قالب templates.joomlart.com/ja_kyanite_ii/?direction=rtl میشه گفت که مشکلی با فارسی نخواهد داشت. هرچند اگر موردی باشد میتونید ترمیم کنید!

با خیال راحت این قالب را بخرید و استفاده کنید.

البته ما در انجمن مامبولرن نمیتونم در رابطه با موارد کامرشیال کمک کنیم و این مورد رو به یاد داشته باشید.

پاییزتان پر مهر

firoozmandan
12-01-2009, 12:16 PM
سلام

یکی از خدمات جدید مامبولرن خرید های اینترنتی است . در صورتی که تمایل داشته باشید مامبولرن میتواند شما را به عضویت این سایت در آورد و شما قالب های این سایت را دانلود و استفاده کنید.

البته این سرویس محدود به این سایت نمیشود

یا علی

bahrambaba
12-01-2009, 03:38 PM
متشکر از پاسختون ! O0 O0

بله از قوانین سایت درباره موضوعات کامرشیال اطلاع دارم.

سوال من فقط برای این بود که از کار کرد درست این قالب اطمینان پیدا کنم.و در صورت خرید دیگر با مشکل مواجه نشم و پول دیگری برای فارسی سازی ندم. ;D :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: