PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش کار با مرکز دانلود remository

eh.zamani
12-02-2009, 09:03 AM
سلام
من ماژول مرکز دانلود remository ورژن 3.52.8 را دانلود و نصب کردم.هیچ مشکلی نیست
از بخش کامپوننت ها به مرکز دانلود آمدم و از بخش مدیریت فایلها یک فایل را با موفقیت آپلود کردم.
خوب حالا می خوام یه مطلب در سایت بفرستم و این فایل آپلود شده را نیز در متن قرار بدم.چطور؟اینجا گیر کردم

mhadaily
12-03-2009, 05:30 AM
سلام

فکر میکنم برای این کار پلاگینی باید باشه اما در صورت نبود یکی از ساده ترین راه ها گذاشتن لینک دانلود به صورت دستی هست یعنی شما باید لینک دانلود مورد نظر رو پیدا کنید با بازکردن از طریق بروزر و آنرا کپی کنید و در متن خود قرار بدید

پیروز باشید

firoozmandan
12-03-2009, 06:03 AM
سلام

لینک زیر را ببینید :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

برای استفاده از این روش باید مامبوت زیر را دانلود کنید :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

QuickDown

The QuickDown plugin affects site &quot;content&quot; when codes are inserted to link to the repository. An example of a code would be {quickdown:5} which would insert information about the file that has ID of 5 in the repository. You can see file ID numbers in the administrator file management option. There are numerous parameters for configuring QuickDown to present the information you want.

یا علی