PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست يك كامپوننت اختصاصي

rezappp
12-04-2009, 08:31 PM
سلام
نياز به يك كامپوننت دارم براي يك مركز آموزشي كه اطلاعات كاربران رو بگيره و اعضا بتونن با ورود به صفحه خودشون از وضعيتشون اطلاع پيدا كنن كه شامل 3 صفحه هست كه به صورت عكس براتون مي زارم . دوستاني كه ميتونن انجام بدن لطفا به من ايميل بزنن تا در مورد قيمت صحبت كنيم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

مهدی.
12-04-2009, 10:30 PM
سلام

شما میتونید از cb استفاده کنید! جوابگوی شما نیست ؟!

پاییزتان پر مهر

rezappp
12-05-2009, 08:13 AM
سلام
مهدي جان منظورتون از cb چيه؟

reka
12-05-2009, 08:40 AM
سلام
مهدي جان منظورتون از cb چيه؟

سلام

منظورشون کامپوننت Community Builder هست.

آدرس سایت:

کارش بسط دادن فیلدهای ثبت نام است و برای هر کاربر یک پروفایل میسازه که میتونید تعیین کنید کدوم اطلاعات دریافت شده از کاربر رو در پروفایل نمایش بده.

یا علی

rezappp
12-05-2009, 08:45 AM
امكان اين رو داره كه بشه يك سري اطلاعات رو به صورت دستي خودمون وارد كنيم تا براي هر كاربر نمايش داده بشه تو پروفايل مثلا وضعيت شهريه...

reka
12-05-2009, 09:00 AM
امكان اين رو داره كه بشه يك سري اطلاعات رو به صورت دستي خودمون وارد كنيم تا براي هر كاربر نمايش داده بشه تو پروفايل مثلا وضعيت شهريه...

بله چنین امکانی رو داره.

باید یک فیلد به این منظور بسازید سپس نوع اون رو برای کاربر &quot;فقط قابل خواندن&quot; قرار بدید سپس در قسمت اطلاعات هر کاربر، خودتون فیلد رو پر کنید.

یا علی

mhadaily
12-05-2009, 11:10 AM
سلام رضا جان اگر میتوانی هزینه هم بکنی پیشنهاد میکنم این بخری و تست کنی

jomsocial

پیروز باشی

rezappp
12-05-2009, 03:56 PM
سلام
اين cb خيلي به دردم خورد فقط يك سوال دارم
مي خوام توي اين تب هايي كه ايجاد مي كنم منوي باز شو ايجاد كنم كه مثلا چند سال رو براش تعريف كنم و وقتي اون سال انتخاب شد سوابق دانشجو كه قبلا وارد شده نمايش داده بشه و يا مثلا آزمونهاي مختلفي كه تعريف شده بعد از انتخاب نمرش نمايش داده بشه.

reka
12-06-2009, 09:09 PM
سلام

برای این کار نیاز به کمی برنامه نویسی هست.

یا علی