PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال جوملا به یک سرور دیگر

farazgh
12-05-2009, 08:06 PM
با سلام
من در حال حاظر جوملا را روی یک ساب دومین نصب کردم ، ولی حالا می خواهم تمام این اطلاعات را به یک سرور دیگر منتقل کنم و در آنجا روی این سایت کار کنم و آن را کامل کنم و دوباره به سرور اولی برگردانم ، ولی اینبار می خواهم روی root پیدا سازی کنم!
دوستان راهنمایی کنید
با تشکر

mersad
12-05-2009, 09:27 PM
سلام

سیستم مدیریت هاست شما چی هست ؟ و به چه سیستمی میخواین انتقال بدین ؟

علس موسی الرضا عشق و امیدم

reka
12-05-2009, 09:32 PM
سلام

کار سختی نیست. فایلهای جوملا رو منتقل کنید در سرور جدید و در پوشه ی مورد نظر. سپس دیتابیس جدید بسازید و از دیتابیس قبلی پشتیبان تهیه کنید و در سرور جدید import کنید.
(آموزش نحوه ی تهیه پشتیبان از دیتابیس در phpmyadmin (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>))

حال فایل configuration.php جوملا رو باز کرده و موارد زیر که مربوط به دیتابیس هستن رو ویرایش کنید:

var $host = &#039;localhost&#039;;
var $user = &#039;&#039;;
var $password = &#039;&#039;;
var $db = &#039;&#039;;

سپس دو مورد زیر رو هم مسیرش رو نسبت به سرور جدید اصلاح کنید:

var $log_path = &#039;/home/host-user/public_html/logs&#039;;
var $tmp_path = &#039;/home/host-user/public_html/tmp&#039;;

نکته: اگر کنترل پنل هاست شما cPanel هست میتونید برای انتقال فایلها از قابلیت compress در file manager سی پنل استفاده کنید به این صورت که کل پوشه ی حاوی جوملا رو فشرده کنید و در سرور جدید extract کنید. این کار بسیار در وقت شما صرفه جویی خواهد کرد.

یا علی