PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل بعد از جابجایی مامبو به جوملا

titanpass
12-07-2009, 09:52 AM
من بعد از کلی مصیبت بالاخره تونستم توی جوملا 1.5 هم از همین بانک اطلاعاتیم استفاده کنم. ولی چند تا مشکل وجود داره که اگر دوستان کمک کنند نور علی نور می شه

کاربرهای قبلی رو نمی شناسه
رتبه بندی طلاعات مثل مامبو نیست چیدمانشون بهم می خوره مثلا یک پست خیلی قدیمی میاد اول
مجموعه و بخش ها رو نمیشناسه همه رو باهم میاره توی یجا البته این قسمتش زیاد سخت نیست تو یه ربع همه رو مییشه درت کرد
از کجا می تونم مطمین بشم که همه مطالبم رو آورده

ممنون از لطفتون

mhadaily
12-08-2009, 06:21 AM
سلام
۱- چیدمان را کافیه از منو و یا در پارامترها تغییر بدید احتمالا الان مثلا صعودی است و باید نزولی شود این از طریق تنظیمات توسط شما در قسمت پارامترها صورت می پذیرد

۲- دیتابیس مامبو و جوملا ۱.۵ باهم از نظر ساحتار متفاوت هست اگر از convertor استفاده کنید مشکلی پیش نمیاد و اطلاعات به طور کلی اکی میشه

۳- این هم با دیدن تعداد مطالب میشه فهمید مثلا اگر اینور ۱۰۰ تا id زده شده و اون ور هم ۱۰۰ تا پس درست هست

دوست عزیز برای تبدیل باید از تبدیل کننده مامبو به جوملا استفاده کنید تا بدون مشکل اطلاعات شما تبدیل شود

titanpass
12-09-2009, 08:56 PM
ممنون از جوابتون
منم از تبدیل کننده مامبو به جوملا استفاده کردم
1-من به قسمت پارامترها رفتم ولی هیچ گزینه ای در مورد مرتب کردن نداشت. من می خوام بر اساس تاریخ ارسال مرتب بشه که وجود نداره
2- در مورد اینکه چرا اعضای سایت و عضو شده ها را با خودش نیاورده چکار میشه کرد
3- اگر میشه یه مثدار در مورد جواب 3 بیشتر توضیح بدید. منظورتون عدد جلوی لینک آخرین مطلب هست؟
4- من از تبدیل کننده Migrator استفاده کردم که از مامبو و جوملا 1 به جوملا 1.5 تبدیل می کرد شما چیز دیگری می شناسید
با تشکر

mhadaily
12-10-2009, 08:07 AM
۱- بر اساس تاریخ یعنی یا صعودی میشه یا نزولی
۲- گفتم خدمتتون کانورتوری که استفاده کردید خوب نبوده به همین دلیل جدول اعضا رو منتقل نکرده
۳- تعداد مطالب در دیتابیس رو از نظر id با دیتابیس قدیم چک کنید این کار رو میتونید با مدیریت مطلب هم انجام بدید در جوملا
۴- mwmigrator اسم کامپوننتی هست که بهتر از خود تبدیل کننده جوملا عمل میکنه تست کنید

پیروز باشید

titanpass
12-10-2009, 10:06 AM
اگر میشه دقیق بگید کجا برم تا بتونم بر اساس تاریخ مرتب کنم. من جایی رو پیدا نکردم

mhadaily
12-10-2009, 11:06 AM
یا در منو در قسمت پارامتر های اصلی و پیشرفته (‌ترتیب )‌

و یا در مدیریت محتوا در صفحه اول مدیریت در آیکون های بالا گزینه پارامترها

titanpass
12-11-2009, 12:20 PM
آقا ممنون که پیگیری می کنی
ولی اون قسمت "یا در منو در قسمت پارامتر های اصلی و پیشرفته (‌ترتیب )‌" رو من اصلا پیدا نکردم یعنی وجود نداره
و قسمت دومی هم که گفتید رفتم ولی گزینهای به نام ترتیب نداره
من از جوملا 1.5.14 استفاده می کنم شما هم همین ورژن رو دارید
لطفا خودتان یکبار چک کنید وبعد از مطمین شئن بگویید

titanpass
12-11-2009, 12:41 PM
ضمنا من از این راهنمایی و برنامه هایی که گفته بود براری جابجایی استفاده کردم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
در مامبو نصب این کامپوننت Migrator_1.5
ود ر جملا 1.5 از migrationassistant.tgz
آیا شما هم همین کامپوننت رو می گید در غیر اینصورت یه لینکی چیزی بدید ممنون میشم

mhadaily
12-11-2009, 01:29 PM
com_mtwmigrator-0.1.4

این رو جستجو کنید در نت مشکل رو حل میکنه

titanpass
12-14-2009, 10:03 PM
گرفتم
نصب کردم علی بود تمام جدول ها رو آورد
ولی متن رو بصورت اجق وجق آورد. مستطیل و ...
راهش چیه این مشکل پیش نیاد ولی از نظر راحتی خیل راحت تر بود

fesharak
01-29-2010, 10:10 PM
من مامبو
1- از طریق phpmyadmin از دیتابیس بکاپ گرفتم
2- برنامه میگریشن رو روی مامبو نصب کردم و یه خروجی ازش گرفتم. خروجی یک فایل با پسوند sql شد.
3- دیتابیس جدیدی برای جوملا تعریف کردم
4-روی یه شاخه دیگه از سرور جوملا رو نصب کردم.
5- فایلی که در مرحله دو درست شده بود را به migrate.sql تغییر نام دادم و به شاخه installation/sql/migration کپی کردم
6- در مرحله آخر نصب جوملا تیک مربوط به این که قبلا فایل را آپلود کرده ام و تیک مربوط به این که از جوملای 1 به 1.5 را علامت زدم
7- نصب و کوچ با موفقیت انجام شد

اما وقتی به قسمت مدیریت رفتم همه مجموعه ها آمده ولی هیچ بخشی نیامده
در ضمن چگونه می توانم مطالب سایت مامبو را هم به اینجا منتقل کنم. چون الان فقط جدول ها منتقل شده نه اطلاعات
وقتی به phpmyadmin رفتم تا اطلاعات آن فایل بکاپ گرفته شده در مرحله یک را ایمپورت کنم پیغام خطایی می دهد با این مضمون که این نام کاربری به دیتابیسی که قراره ایمپورت بشه دسترسی لازم رو نداره

ممنون میشم اگه کمک کنین

firoozmandan
02-02-2010, 07:08 AM
سلام

لینک زیر را ببینید :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

با این روش مامبو به جوملا 1 تغییر میکنه و سپس مجددا شما باید مراحل migrate از جوملا 1 به 1.5 را دنبال کنید

راهی که شما رفتید صحیح نبوده

یا علی

titanpass
04-01-2010, 04:20 PM
راهی برای این مشکل اجق وجق شدن متن به ذهنتون نمی رسه

گرفتم
نصب کردم علی بود تمام جدول ها رو آورد
ولی متن رو بصورت اجق وجق آورد. مستطیل و ...
راهش چیه این مشکل پیش نیاد ولی از نظر راحتی خیل راحت تر بود

مهدی.
04-01-2010, 10:39 PM
سلام

یک تصویر درج فرمایید!

هیچکس تنهاتر از خدا نیست.

titanpass
04-02-2010, 01:51 AM
اینم عکس اون مشکل که می گفتم اجق وجق نشون میده یعنی فارسی رو به شکل مستطیل و ..
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

من اینکارها رو دارم تو لوکال انجام میدم. رفتم دیتا بیس این دوتار نگاه می کردم که دیدم خاصیت collation جداول سایت مامبو atin1_swedish_ci می باشد ولی همین خاصیت در جداول جوملا که انتقال یافته همین مامبو هست utf8_general_ci می باشد
ممکنه مشکل از این باشه؟
آیا امکان داره این خاصیت رو تغییر بدم مشکل حل بشه؟
ممنون

** هایپرلینک اصلاح شد

مهدی.
04-21-2010, 07:33 PM
سلام

دقیقاً این مشکل دلیلش همونیه که خودتون ذکر کردید ! و به خاطر عدم هماهنگی در collation هست.
هنگام تبدیل مامبو به جوملا باید توجه کافی رو داشته باشید و به این مسائل توجه کنید. تا این مشکلات برایتان پیش نیاید

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

titanpass
04-22-2010, 12:11 AM
سلام
دقیقاً این مشکل دلیلش همونیه که خودتون ذکر کردید ! و به خاطر عدم هماهنگی در collation هست.
هنگام تبدیل مامبو به جوملا باید توجه کافی رو داشته باشید و به این مسائل توجه کنید. تا این مشکلات برایتان پیش نیاید
هیچکس تنهاتر از خدا نیست

مهدی جان یک راه پیش پای من میزاشتی

titanpass
04-26-2010, 08:56 PM
يك مشكل
دوستان prin.ir و كبيري خيلي در حقم لطف كردند و كمك كردند و فايل رو تبديل به utf شد . ولي وقتي اپلود كردم ديتابيس رو ديدم فقط مطالبي كه تو بخش پنجره بالاي ارسال مطلب درست اومده و اوناييكه در ادامه مطلب هستند هنوز اجق وجق هستند (مستطيل و ...)
دوستان يك كمك كنيد .

titanpass
07-11-2010, 10:32 PM
سلام
به لطف دوستان مشكلم حل شد فقط یه مشكل كوچیك
سایت مامبویی من دارای نظرات كاربران بود ولی وقتی اومدم توی جوملا دیگر نظر یا همون كامنت رو نداشت من چه كامپوننتی رو نصب كنم تا هم نظرات قدیمی زنده بشه هم جوملا دارای سیستم نظر دهی بشه

reka
07-13-2010, 04:43 AM
سلام

فکر نمیکنم بتونید نظرات قبلی موجود در مامبو رو منتقل کنید به جوملا. موارد زیادی رو میطلبه از جمله شرایط کامپوننتهایی که در این دو استفاده کردید.

اما برای جوملا به شما compojoom رو پیشنهاد میکنم.

یا علی

titanpass
07-14-2010, 11:36 PM
این كامپوننت كه می فرمایید فارسی شده؟
من یك كمپوننت كامنت پیدا كردم به اسم com_jomcomment_pro_Joomla-1.5.x_v3.0 فارسی هم شده
نوی تنظیماتش یك قسمت import داره كه این نوع كامپوننت رو قبول می كنه
* AkoComment * Combomax * MosCom * !JoomlaComment * MXComments
شما می دونید چطور كامنت مامبو رو بهش بدم.
نمونه این كمنت توی سایت narenji.ir هست