ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روش برگرداندن مامبو به حالت پیش فرض mambolearn.com

robo60021
12-08-2009, 05:26 PM
سلام
موقع نصب مامبو یه تیکی داره که اگه اونو بزنیم اطلاعات پیش فرض mambolearn.com به سایتمون اضافه میشه و کمک زیادی به یادگیری کار با مامبو می کنه
میخوام بپرسم حالا اگه بعد از گذشت یک ماه ما بخوایم تنظیمات سایتمون برگرده به حالت پیش فرض mambolearn.com امکانش هست ؟ یعنی اینکه چطور میشه اون حالت تیک موقع نصب رو به مامبو اضافه کرد ؟

مرسی :)

مهدی.
12-08-2009, 05:33 PM
سلام

دوست عزیز لطفاً قبل از زدن تاپیک جدید جستجو کنید! این بار دومی هست که امروز به شما یادآوری میکنم!

شما میتونید مطالب رو حذف کنید و یا اینکه مامبو رو مجدد نصب کنید!

پاییزتان پر مهر

robo60021
12-08-2009, 05:39 PM
ولی من خیلی گشتم چیزی با این موضوع پیدا نکردم

دوست عزیزم من اگه مطالب رو حذف کنم چون قبلا اطلاعات mambolearn.com جایگزین مطالب جدیدی شده دیگه نمیشه اون اطلاعاتی که روز اول از mambolearn.com بود رو ببینم .. میخاوم بدونم روشی لینکی چیزی هست که بتونه سایتو به حالت روز اولش با اطلاعات mambolearn.com در بیاره ؟ امیدوارم منظورمو خوب رسونده باشم

بازم مرسی :)

مهدی.
12-08-2009, 05:44 PM
شما میخواهید اطلاعات پیشفرض مامبو رو حذف کنید یا اضافه کنید؟!

من توی این موضوع شما متوجه منظورتون نشدم!

پاییزتان پر مهر

robo60021
12-08-2009, 05:49 PM
من میخوام اطلاعات پیش فرض مامبو که برای mambolearn.com هستو اضافه کنم .

یادتونه موقع نصب یه نیکی داشت که توی توضیحش نوشته بود زدن این تیک را برای مبتدیان پیشنهاد می کنیم ؟ وقتی اونو میزدیم یه سری اطلاعات که برای mambolearn.com بود به سایت اضافه میشد .

من میخوام دوباره همه چیز مثل روز اولش بشه بدون اینکه نیاز باشه دوباره مامبو رو نصب کنم

مهدی.
12-08-2009, 09:48 PM
خوب شما میتونید دیتابیس مامبو رو یکبار دستی ایمپورت کنید!

یک مامبوی جدید در لوکال نصب کنید و دیتابیس اونرو اکسپورت بگیرید و سپس به سایت خودتون منتقل کنید!

پاییزتان پر مهر