توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک مشکل در نصب قالب
عبداله
12-08-2009, 09:35 PM
با سلام و خسته نباشد...
من طبق این دستور...
امکانات - نصب -قالب میرم جلو..ولی وقتی به قسمت قالب میرسم و کلیک میکنم این خطا میاد حالا باید چیکار کنم...
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
500 - خطایی رخ داده است
View not found [name, type, prefix]: templates,,installerView
بنده از نسخه 2.0 جوملا استفاده میکنم..
ممنون میشم..
یا علی
مهدی.
12-08-2009, 10:25 PM
سلام - مگه جوملا نسخه 2 رو منتشر کرده !!؟!؟!
با بقیه قالبها هم این مشکل رو دارید؟! چه قالبی رو نصب میکنید که این مشکل رو مواجه میشید؟!
این مشکل رو در لوکال هم دارید با این قالب ؟
پاییزتان پر مهر
عبداله
12-08-2009, 10:41 PM
سلام..
شرمنده دوست عزیز اگه میشه یکم سطح پایینتر توضیح بدید اخه زیاد وارد نیستم..
قالب اینهFinancial_Calculator
و رو خود هاست نصب کردم جوملا رو...
ممنون
مهدی.
12-08-2009, 11:15 PM
من هنوز توضیحی ندادم خدمت شما !!!
چنتا سوال کردم که هنوز شما پاسخ ندادید! لطفاً پاسخ سوالات بنده رو بفرمایید تا راهنمای کنم.
ضمناً لینک دریافت قالب رو هم اینجا قرار بدید!
پاییزتان پر مهر
عبداله
12-08-2009, 11:30 PM
سلام...
دوست عزیز اصلا به قالبی که می خوام بریزم ربطینداره که...
میگم اصلاوارد بخش قالب نمیشه بخوام قالب جدید وارد کنم...
خطا رو هم که نوشت....
ممنون
مهدی.
12-08-2009, 11:55 PM
منظورتون از بخش قالب چیه ؟!
واضحتر بیان کنید لطفاً!
پاییزتان پر مهر
عبداله
12-09-2009, 12:02 AM
نگا کنید دوست عزیز من وارد مدیریت جوملا شدم روی قسمت امکانات رفتم بعد گذینه نصب/حذف رو انتخاب کردم و بعد هم روی قالب(منظور برای نصب قالب جدید) ولی وقتی رو گذینه قالب تو بخش نصب/حذف کلیک میکنم با همین خطا که گذاشتم مواجه میشم..ممنون میشم اگه کمک کنید..
firoozmandan
12-09-2009, 06:21 AM
سلام
دوست عزیز زمانی که به شما error 500 داده میشه معمولا مشکل از سمت تنظیمات سرور هست که با بررسی لاگها میشه فهمید چه مشکلی پیش اومده
بیشتر اوقات این مورد زمانی پیش میاد که در mod security رول خاصی نوشته باشن که با این قسمت اختلال داشته باشه و این ارور به شما داده میشه
مشکل از جوملا شما نیست . توصیه میکنم با پشتیبانی هاست تماس بگیرید و از اونها بخوایید که با بررسی لاگها به شما دقیقا بگن مشکل از کجاست
یا علی
عبداله
12-09-2009, 12:59 PM
ممنون
من از هاست های رایگان 000webhost.com استفاده میکنم ممکن نیست مشکل مال رایگان بودنش باشه...
راه دیگه ای وجود نداره که قالب رو بدون ورد به مدیریت نصب کنم..مثلا رو هاست بریزم بعد برم انتخابش کنم اگه میشه لطفا راهنمایی کنید که کجا دقیق اپلود کنم..ممنون
یا علی
firoozmandan
12-09-2009, 01:13 PM
سلام
هاست های رایگان اکثرا مشکلاتی با مدیریت های محتوا و ... دارند چرا که معمولا محدودیت های زیادی روی اونها اعمال میشه
برای نصب قالب به صورتی دستی میتونید فولدر قالب مورد نظر را در فولدر Templates سایت خود کپی کنید و از قسمت مدیریت قالب ها ، این قالب را به صورت پیشفرض انتخاب کنید
یا علی
مهدی.
12-09-2009, 02:41 PM
هاست نامبرده شده بیشترین مشکل رو با مامبو/جوملا داره. بهتر است از هاستهای رایگان بهترین رو انتخاب نمایید! (هرچند که باز هم استفاده از هاست رایگان دردسرهای دیگری رو خواهد داشت - اما میتونید از هاستهای بهتری به این جهت استفاده کنید!)
پاییزتان پر مهر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.