PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فرهنگ زبان اشاره فارسی در سایت کانون ناشنوایان ایران

rzabihi
09-24-2006, 02:37 PM
گروه محترم مامبولرن
با سلام ، ضمن اعلام آغاز به کار سایت فرهنگ لغات زبان اشاره فارسی در هفته جهانی ناشنوایان
بدینوسیله از زحمات بی شائبه و ارزنده آن گروه به مدیریت جناب آقای فیروزمندان جهت تهیه برنامه مزبور قدردانی می شود. با آرزوی موفقیت روز افزون برای ایشان و گروه محترم تحت مدیریتشان.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

سایت فرهنگ لغات زبان اشاره فارسی : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ;)

هفته جهانی ناشنوایان مبارک باد (2-8 مهرماه 85)

art7th
09-24-2006, 02:53 PM
سلام
جناب ذبیحی واقعاً کار جالبی کردید امیدوارم که موفق باشید
و بتونید واژه های بسیار بیشتری رو به این واژه نامه اضافه کنید

بهمنی

rzabihi
09-24-2006, 03:17 PM
جناب آقای مرتضی بهمنی
با تشکر و سپاس از توجهت
این واژه ها بر اساس کتاب جلد 4 زبان اشاره فارسی بصورت آزمایشی تهیه شده است انشالله در آینده به مرور واژه های بیشتر و کاربردی تر به این مجموعه اضافه خواهد شد.
یا علی

ebrahim1110
09-24-2006, 03:26 PM
سلام
سايت بسيار زيباي درست كرديد.
موفق باشيد.

sorry4uboth
09-24-2006, 03:44 PM
سلام
واقعا خوشحال شدم از دیدن این امکان جدید در اینترنت اون هم با قدرت مامبو.
جا داره بگم :
خسته نباشید.

farhad
09-24-2006, 04:42 PM
واقعا خسته نباشید...

ایده بسیار جالبی بوده و خیلی زیبا هم راه اندازی شده.

موفق باشید.

rzabihi
09-25-2006, 03:43 PM
&#039;گروه محترم مامبولرن ، از لطف شما کمال تشکر را دارم.

javad583
09-26-2006, 12:46 PM
سايت بسیار پرباری هست مخصوصا قسمت آموزش زبان.

ahmadzadeh
09-26-2006, 04:13 PM
سلام
تا حالا این قدر تو اینترنت گشتم جالب تر این ندیده بودم واقعا کار جدید و جالبی بود (واقعا دستتون درد نکنه)
یا علی/خداحافظ

firoozmandan
09-27-2006, 04:28 AM
رضا جان تبریک میگم . بالاخره افتتاح شد .

خدمت همه عزیزان باید عرض کنم این کامپوننت زبان اشاره ای توسط تیم برنامه نویسی مامبولرن بر پایه تکنولوژی آژاکس نوشته شده .

یا علی

art7th
09-27-2006, 06:20 AM
سلام
ماشالله هم به قدرت تیم برنامه نویسان مامبولرن و هم خلاقیت و زحمات جناب زبیحی

بهمنی

ebrahim1110
09-27-2006, 09:11 AM

خدمت همه عزیزان باید عرض کنم این کامپوننت زبان اشاره ای توسط تیم برنامه نویسی مامبولرن بر پایه تکنولوژی آژاکس نوشته شده .

یا علی

قيمتش رو بزنيد شايد كسي به دردش خورد خواست بخره
ممنون از زحمات تيم مامبو لرن

firoozmandan
09-27-2006, 09:14 AM
این کامپوننت برای این سایت نوشته شده و لایسنس اون برای این سایت هست . اگر کامپوننت مشابهی بخوایید باید مشخصات درخواستی رو کاملا ذکر کنید تا ما بعد از بررسی و براورد هزینه خدمت شما عرض کنیم .

یا علی

rzabihi
09-27-2006, 10:13 AM

یا علی

جناب آقای فیروزمندان
از تبریک شما بسیار ممنونم
تهیه کامیونت زبان اشاره فارسی توسط شخص خود شما یک خدمت بسیار ارزنده و خداپسندانه برای جامعه ناشنوایان بوده است. نهایت تشکر را دارم.
یا علی

mhadaily
09-28-2006, 05:09 AM
حرف نداشت
امیدوارم روز به روز پر بار تر بشه و مرجع بزرگی برای همه

Siamak
09-28-2006, 05:53 AM
بسیار خوشحال هستم از اینکه دوستان با پشتکاری مثل شما در مجموعه مامبولرن هستند و کارهایی به این زیبایی و کاربردی ارایه میدن.

فکر میکنم پورتال شما یکی از بهترین نمونه ها از پرتالهای کاربردی و سودمند فارسی زبان باشه.

امیدوارم روز به روز کاملتر بشه و به همه معرفی بشه.

من میتونم در این زمینه به شما کمک کنم و یک گزارش خبری از سایت شما تهیه بشه برای شبکه خبر و یا اخبار سراسری. اگر تمایل داشتید میتونید با من تماس بگیرید.

ارادتمند

rzabihi
09-28-2006, 08:33 AM
بسیار خوشحال هستم از اینکه دوستان با پشتکاری مثل شما در مجموعه مامبولرن هستند و کارهایی به این زیبایی و کاربردی ارایه میدن.

فکر میکنم پورتال شما یکی از بهترین نمونه ها از پرتالهای کاربردی و سودمند فارسی زبان باشه.

امیدوارم روز به روز کاملتر بشه و به همه معرفی بشه.

من میتونم در این زمینه به شما کمک کنم و یک گزارش خبری از سایت شما تهیه بشه برای شبکه خبر و یا اخبار سراسری. اگر تمایل داشتید میتونید با من تماس بگیرید.

ارادتمند

سیامک جان
از حمایت بیدریغ شما بسیار ممنونم این افتخار بزرگی برای جامعه ناشنوایان است.
با پیشنهاد شما در مورد تهیه گزارش خبری و اخبار سراسری موافقم و علاقمندم به هر روش که پیشنهاد دارید با شما همکاری کنم این گزارش باعث خوشحالی جامعه ناشنوایان خواهد شد. حتما در تماس باشیم.
آدرس پست الکترونیک: webmaster@incd.ir

Siamak
10-02-2006, 01:09 PM
بله حتما من پیگیر میشم و با دوستانم صحبت میکنم.

rzabihi
10-03-2006, 03:45 PM
سیامک جان

از لطف و محبت شما ممنونم

یا علی