PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با کوتاه کننده آدرس sef

saman3417
12-09-2009, 09:19 AM
سلام
من از کوتاه کننده آدرس خود مامبو که تو تنظیمات کلی مدیریت مامبو هست استفاده کردم که اونجا اومده بود که فرمت htaccess را باید به txt تغییر بدید همین کارم کردم و آدرسها کوتاه شدند ولی وقتی می خواستی مثلا ادامه مطلب رو یا هر آدرس دیگه ای رو باز کنی eror404 یا همون یافت نشد می داد.
مشکل از کجاست . ممنون میشم راهنمایی ام کنید؟

firoozmandan
12-09-2009, 09:38 AM
سلام

فایل htaccess به صورت پیشفرض txt هست شما باید این فایل را به صورت زیر تغییر نام بدید :

.htaccess

یا علی

saman3417
12-09-2009, 10:08 AM
خب الان با این تنظیماتی که می گید و من درست انجام دادم باعث شد تا با کلیک روی هر کدام از منو ها که لینک داخلی هستند آدرسهایی هدایت بشه که کوتاهتر هستند(البته در نوار آدرس) ولی به جای نمایش محتوای اون منو باز هم همون صفحه اصلی رو نشون میده؟
به نظرتون مشکل از چی می تونه باشه؟

مهدی.
12-09-2009, 11:43 AM
سلام

این مشکل به دلیل ناسازگاری هاست هست، باید در کدهای httacess تغییراتی رو طبق هاست خود بدید تا مشکل برطرف بشه.

پاییزتان پر مهر

saman3417
12-09-2009, 09:33 PM
اولا چه تغییراتی میشه کمی واضحتر بگید.؟
ضمنا دو تا فایل htacsess تو ریشه سایتم هست؟ نظری ندارید؟

مهدی.
12-09-2009, 10:39 PM
تغییرات رو نمیشه گفت! بستگی به هاست داره و خیلی موارد و اینجا هم ما نمیتونیم کمک چندانی بکنیم. مگر اینکه یکی از دوستان لطف کنن و کمکتون کنن. اگر به این موارد آشنایی داشته باشید خودتون میتونید مشکل رو برطرف کنید.
حضور دو فایل با یک نام غیر ممکن هست! یکی نسبت به دیگری تفاوتی دارد! فایلی که دقیقاً نام آن .htaccess باشه و با نقطه شروع بشه توسط سرور خوانده میشه. اما برای احتیاط هر دو رو حذف کنید و از بسته مامبو فایل مربوطه رو بردارید و در هاست قرار بدید و ... .

پاییزتان پر مهر