توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک فوری در مورد نحوه نصب تالار گفتمان در جوملا
ali_8173
12-09-2009, 03:20 PM
با سلام . ببخشید من رو سایتم جوملا نصب کردم . و می خواستم در کنارش یه انجمن یا تالار گفتمان داشته باشم . اولا می خوام ببینم چه برنامه هایی می تونم رو جوملا نصب کنم به عنوان تالار گفتمان و طریقه نصبشو می خواستم و اینکه این انجمن ساز
phpBB 3.0.2 بر روی جولا جواب میده؟و چطوره این فارسی رو ساپورت می کنه؟و راهنمای کامل نصبش رو می خواستم . ممنون
mhadaily
12-09-2009, 04:47 PM
سلام
اگر نیاز به انجمن مجزای از جوملا دارید بهترین گزینه رایگان smf می باشد که این انجمن هم از آن پشتیبانی می کند
اگر میخواهید روی جوملا نصب شود یکی از بهترین گزینه ها kunena هست که این انجمن هنوز فارسی نشده است .
ali_8173
12-09-2009, 04:54 PM
ممنون . آیا در کنار جوملا می تونم smf رو نصب کنم؟ یعنی تو صفحه اصلی جوملا گزینه تالار گفتمان smf باشه که وقتی کاربر میزنه وارد تالار گفتمان بشه. این امکانش هست؟ در ضمن لینک دانلود smf فارسی ورژن 1.1.11 بزارید ممنون میشم
بله در کنار جوملا می تونید SMF رو بطور جداگانه نصب کنید.
می تونید یک لینک به انجمن هم بدید در جوملا.
اما در صورتی که در سیستم جوملا هم کاربران ثبت نام می کنند، عضویت SMF از جوملا مجزا خواهد بود و کاربران باید در هر سیستم جداگانه ثبت نام کند.
آموزش نصب SMF فارسی و نحوه دریافت رو هم می تونید در اینجا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) مشاهده کنید.
یا علی
ali_8173
12-10-2009, 03:50 PM
نحوه دادن لینک رو اگه بگید ممنون میشم . نمی دونم کجای جوملا باید برم بنویسم تالار گفتمان و آدرس لینکشو قار بدم که تو سایت رو این نوشته بزنن وارد تالار گفتمان بشه . ممنون
مهدی.
12-10-2009, 08:01 PM
سلام
لطفاً یک سوال را تنها یکبار بیان کنید! امیدوارم قوانین رو یکبار مطالعه کنید ! شما این سوال را در 3 تاپیک مطرح کردید و پاسخ گرفتید، لطفاً هر سوال را تنها در یک تاپیک بیان کنید، شک نکنید ما به تمام تاپیکها سر میزنیم و پاسخگو خواهیم بود.
پاییزتان پر مهر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.