PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سلام من جوملا رو نصب کردم اما سایت رو نشان نمیده جرا

20037032
12-10-2009, 08:18 PM
با ابن مشکل مواجه هستم لطفا راهنمایی کنید
No configuration file found and no installation code available. Exiting...

reka
12-10-2009, 08:42 PM
سلام

فایل configuration.php بعد از نصب ساخته نشده است. این فایل، حاوی اطلاعات اصلی جوملای شماست.
دلیلش اینه که احتمالا تنظیمات FTP رو در نصب انجام ندید و جوملا نتونسته فایل رو بسازه.
در این حالت در آخرین مرحله ی نصب، محتویات این فایل به شما تحویل داده میشه تا خودتون دستی بسازیدش و در پوشه ی اصلی جوملا قرار بدید.

پوشه ی installation جوملا رو دوباره به سرورتون منتقل کنید و نصب رو دوباره انجام بدید. برای اینکه دوباره به این مشکل برخورد نکنید یا باید تنظیمات ftp رو انجام بدید (توصیه میشود) یا باید در مرحله ی آخر فایل configuration.php رو دستی بسازید.
توجه داشته باشید دیتابیس رو هم دوباره باید بسازید چون در نصب قبلی جداول دیتابیس ساخته شده و اگر "نصب اطلاعات نمونه" رو هم زده باشید، اطلاعات هم در دیتابیس وارد شده.

یا علی

20037032
12-10-2009, 09:59 PM
نام كاربري ورود به FTP مثلا (football)
رمز عبور FTP مثلا (password(
آدرس ریشه دیسک FTP مثلا (ftp.football.co.uk)

قبول نمیکنه همشو هم دروست میزنم لطفا راهنمایی کنید
یا علی مدد

mersad
12-10-2009, 10:03 PM
سلام
فایل configuration.php بعد از نصب ساخته نشده است. این فایل، حاوی اطلاعات اصلی جوملای شماست.
پوشه ی installation جوملا رو دوباره به سرورتون منتقل کنید و نصب رو دوباره انجام بدید. برای اینکه دوباره به این مشکل برخورد نکنید یا باید تنظیمات ftp رو انجام بدید (توصیه میشود) یا باید در مرحله ی آخر فایل configuration.php رو دستی بسازید.
توجه داشته باشید دیتابیس رو هم دوباره باید بسازید چون در نصب قبلی جداول دیتابیس ساخته شده و اگر "نصب اطلاعات نمونه" رو هم زده باشید، اطلاعات هم در دیتابیس وارد شده.
یا علی

فایل configuration.php رو دستی بسازید و اپلود کنید در سایت مشکل شما حل خواهد شد

20037032
12-10-2009, 10:07 PM
فایل configuration.php رو دستی بسازید و اپلود کنید در سایت مشکل شما حل خواهد شد

ببخشد اما من این کار رو بلد نیستم جوری دیگه نمی شه حل کرد تشکر

mersad
12-10-2009, 10:14 PM
ببینید
کار خاصی نداره
بعد از اتمام نصب
صفحه اخر که به شما یوزر و پسورد ادمین رو میتونید تعیین کنید نوشته با قرمز configuration.php و یه سری کد که زیرش هست
شما اون کدها همه رو کپی میکنید
و داخل نت پد سیستم خودتون پیست میکنید
و هنگام سیو کردن فیل پسوند فایل رو از .txt به .php تغییر میدین
بعد این فایل رو به هاست انتقال میدین

این مورد همیشه هنگام نصب رخ نمیده
یکی از دلایلی که این اتفاق میافته این هست که سیستمهای متعددی روی هاست خود نصب کرده اید
یک بار و کامل و درست انجام بدید مشکلی پیش نمیاد

20037032
12-10-2009, 10:39 PM
لطفا اگه میتونید یه نمونه بنویسد ممنون میشم
اجرتون با امام حسین (ع)

20037032
12-10-2009, 10:53 PM
تشکر مشکل حل شد مشکل از اجازه هاست بود