PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در انتقال از لوکال wump به cpanel 11 لینوکسی

tarnaz2006
12-11-2009, 09:51 PM
یکی به من کمک کنه.
من همه سایت رو از لوکال به هاست سرور خودم انتقال می دم...دیتبایس ها و فایل configoration.php رو هم میریزم روی هاست.اما نمی دونم چرا نه فونت فارسی بعضی از کامپوننت ها کار می کنه و عکس های قالب لود میشه.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)اینم ادرس سایت.یکی بهم بگه چیکار کنم. :( :( :&#039;(

نوید
12-12-2009, 03:37 AM
سلام
چک کنید کالیشن پایگاه داده هاست utf8-persian باشه
موفق باشید

tarnaz2006
12-12-2009, 07:56 AM
قالب درست شد البته با غیر فعال کردن پلاگین فشرده سازی .اما نمی دونم چرا فونت ها هنوز اینطوری به هم ریخته است.نمونش همین فونت قسمت ثبت نام که همش علامت سوال شده.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>م لا این ادرس قسمت ثبت نام(از کامپوننت community برای عضو گیری استفاده می کنم.
یا مثلا قسمت مرکز دانلود سایت:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>اینم بیشتر قسمت هاش اینطوری شده.
مرسی اگه بازم کمک کنید.

firoozmandan
12-13-2009, 07:33 AM
سلام

لینک زیر را ببینید :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

سایت شما بدون مشکل در فونت لود میشه !
شاید مشکل از بروزر شماست ...

یا علی