PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونگي عوض كردن آدرس administrator

yss.ir
12-12-2009, 09:55 AM
سلام

در مورد عوض كردن آدرس administrator سرچ كردم .. چيزي دستگيرم نشد!
مي خواستم ببينم چجوري ميشه مثل خود سايت mambolearn، دسترسي به مديريت جوملا يا مامبو رو عوض كرد (mambolearn.com/administrator) ؟

كه ديگه لينك ورود به مديريت webname.com/administrator نباشه؟! و يه عبارت ديگه اي جايگزينش كرد!

** هایپرلینک حذف شد

مهدی.
12-12-2009, 10:16 AM
سلام

اینجا را مطالعه کنید : تغییر دادن آدرس پوشه مدیریت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D9%86_%D8%A2%D8%AF%D8%B1%D8%B3_%D9%BE%D9%88%D8%B4% D9%87_%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA)

پاییزتان پر مهر

سعید
12-12-2009, 12:39 PM
سلام

مامبولرن آدرس پوشه مدیریت رو عوض نکرده و این کار هم توصیه نمی شه.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

ضمنا این کد هم چیزی رو عوض نمی کنه، جز اینکه برای ورود به پوشه /administrator/ باید قبلا به یک پوشه دیگه مثل /myadmin/ وارد شد.

که در اینجا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) بطور مفصل بحث و بررسی شد.

یا علی

immi2011
12-14-2009, 12:26 AM
دوست عزیز،
می تونی از پلاگین jSecure Authentication برای این کار استفاده کنید.
برای دانلود این پلاگین به آدرس زیر مراجعه کنید.
joomlaserviceprovider.com/

** هایپرلینک حذف شد

سعید
12-14-2009, 05:47 AM
توصیه میشه قبل از نصب این پلاگین هم پشتیبان تهیه کنید.

مي خواستم ببينم چجوري ميشه مثل خود سايت mambolearn، دسترسي به مديريت جوملا يا مامبو رو عوض كرد (mambolearn.com/administrator) ؟

اگر هدفتون از اینکار بالابردن امنیت هست، بهترین راه : پسورد گذاشتن روی پوشه مدیریت.

mersad
12-14-2009, 06:48 AM
سلام
میشه راه پسورد گذاشتن رو بگید ؟
ممنونم

firoozmandan
12-14-2009, 07:21 AM
سلام

لطفا قبل از طرح سوال در انجمن - سایت و ویکی جستجو کنید !

قرار دادن پسورد روی دایرکتوری برای امنیت بیشتر در Cpanel (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

یا علی

immi2011
12-18-2009, 12:34 AM
آقای فیرزومندان،
من واسه وب سایت خودم دقیقاٌ مراحلی رو که واسه عوض کردن پوشه administrator فرموده بودید انجام دادم. ولی متاسفانه پس از ساخت پوشه ای با نام Mehdi وقتی به URL سایت مراجعه می کنم پیغام خطای زیر ظاهر میشه. آیا اصولاٌ تغییر پوشه مدیریت در جوملا باعث کاهش هک شدن اون میشه یا خیر؟ مشکلی در سایر قسمت های مدیریت سایت ایجاد نمیکنه؟

gonline.ir/Mehdi

$admin_cookie_code=&quot;1234567890&quot;; setcookie(&quot;MamboAdminSession&quot;,$admin_cookie_code,0 ,&quot;/&quot;); header(&quot;Location: ../administrator/index.php&quot;); ?&gt;

در ضمن من کد دوم رو در htaccess. به صورت زیر جاگذاری کردم:
# -FrontPage-

AuthUserFile /home/gonline/public_html/_vti_pvt/service.pwd
AuthGroupFile /home/gonline/public_html/_vti_pvt/service.grp

&lt;Limit GET POST&gt;
order deny,allow
deny from all
allow from all
&lt;/Limit&gt;
&lt;Limit PUT DELETE&gt;
order deny,allow
deny from all
&lt;/Limit&gt;
AuthName gonline.ir
IndexIgnore .htaccess */.??* *~ *# */HEADER* */README* */_vti*
RewriteEngine On
RewriteCond %{REQUEST_URI} ^/administrator
RewriteCond %{<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>} !MamboAdminSession=1234567890
RewriteRule .* - [L,F]

** هایپر لینک حذف شد
** کدها در تگ کد قرار گرفتند

مهدی.
12-18-2009, 12:50 AM
توصیه برای امنیت بیشتر در جوملا این هست که بر روی پوشه مربوطه رمز بگذارید.

قرار دادن پسورد روی دایرکتوری برای امنیت بیشتر در Cpanel (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

برای امنیت همینکار را انجام بدید.

تغییر نام پوشه با استفاده از توضیح مذکور برای امنیت نیست و صرفاً برای کوتاه کردن نام پوشه هست.

پاییزتان پر مهر

سعید
12-18-2009, 07:59 AM
من واسه وب سایت خودم دقیقاٌ مراحلی رو که واسه عوض کردن پوشه administrator فرموده بودید انجام دادم. ولی متاسفانه پس از ساخت پوشه ای با نام Mehdi وقتی به URL سایت مراجعه می کنم پیغام خطای زیر ظاهر میشه. آیا اصولاٌ تغییر پوشه مدیریت در جوملا باعث کاهش هک شدن اون میشه یا خیر؟ مشکلی در سایر قسمت های مدیریت سایت ایجاد نمیکنه؟

شما به پست من توجه کردید؟!

ضمنا این کد هم چیزی رو عوض نمی کنه، جز اینکه قبل از ورود به پوشه /administrator/ باید قبلا به یک پوشه دیگه مثل /myadmin/ وارد شد.

که در اینجا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) بطور مفصل بحث و بررسی شد.