PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل در نمايش مجوعه اي از كالاها در ويرچومارت

monirm
12-12-2009, 04:23 PM
با سلام و خسته نباشيد
من مي خواهم مجموعه از كالاها مثلا x را كه در ويرچومارت ايجاد مي كنم در منوي اصلي نشان دهم يعني نام مجموعه در منوي اصلي نمايش داده شود و وقتي روي x كليك مي كنم مجموعه كالاهاي درون آن نمايش داده شود.لطفا من را راهنمايي كنيد.
با تشكر

mhadaily
12-12-2009, 04:29 PM
سلام

ویرچومارت خودش ماژول هایی دارید که یکی از اون ماژول ها دقیقا برای ساخت منو برای مجموعه های ویرچومارت است از آنها استفاده کنید

ماژول درختی هم دارد

پیروز باشید

monirm
12-12-2009, 09:00 PM
با سلام
من توي ليست ماژولها چنين ماژولي پيدا نمي كنم ميشه بيشتر راهنماييم كنيد و روند كار رو كامل برام توضيح بديد.
با تشكر فراوان

mhadaily
12-13-2009, 05:41 AM
سلام

بسته کامل این کامپوننت رو دانلود کنید و از داخل بسته درون فولدر ماژول ها

mod_product_categories_1.1.3.j15
و یا

mod_virtuemart_allinone_1.1.3.j15

و یا

mod_virtuemart_1.1.3.j15

را نصب کنید به همین راحتی توضیح خاصی دیگری هم نیاز نیست بعد از نصب خودتان مشاهده خواهید کرد

monirm
12-13-2009, 06:30 AM
ممنونم كه جواب ميديد
من ماژولي كه گفتيد رو نصب كردم ولي در سايت به جاي نشان دادن مجموعه كالاها اين ارور رو مي نويسه
Warning: include(C:\xampp\htdocs\joomla/modules/mod_virtuemart/vm_JSCook.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\joomla\modules\mod_product_categor ies\mod_product_categories.php on line 62

firoozmandan
12-13-2009, 07:41 AM
سلام

چک کنید ببینید این فایل وجود داره : joomla/modules/mod_virtuemart/vm_JSCook.php

یا علی

monirm
12-13-2009, 10:22 AM
حل شد مرسي