توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در دادتسو
ehsanparty
12-13-2009, 05:29 AM
با سلام
من وقتی هر نسخه ای از دادتسو رو در مامبو نصب می کنم مشکل ایجاد میشه نمی تونم وارد مدیریت بشم.
البته بعد از نصب مشکلی نیست ولی وقتی گالری تستی که داتسو ایجاد کرده پاک می کنم و مجوعه جدید ایجاد می کنم این مشکل پیش میاد....و جای باز نمیشه.....
آخرین ورژن مامبو هم نصب کردم
همینطور آخرین ورژن دادتسو و ورژن قبلی اما حل نشد..
ممنون میشم راهنمایی کنید تو انجمن سرچ کردم یکی این مشکل را داشت اما کسی جواب درستی نداد و مشکلش هم حل نشد.
مرسی
mhadaily
12-13-2009, 05:31 AM
سلام
نمی تونید وارد بشید یعنی چی ؟ پیغام خاصی دریافت میکنید و یا اینکه کار خاصی انجام میده ؟ کلا صفحه سفید میاد و یا ...
ehsanparty
12-13-2009, 05:51 AM
سلام
نمی تونید وارد بشید یعنی چی ؟ پیغام خاصی دریافت میکنید و یا اینکه کار خاصی انجام میده ؟ کلا صفحه سفید میاد و یا ...
اگه تو مامبو باشم نمی تونم جایی چیزیو باز کنم و همینطور میخواد لود کنه اگه ببندم مامبو رو و بخوام وارد شم اصلا" نمیاد بالا و ادمین
و بازم همینطور لود میشه ولی چیزی نمیاد...
mhadaily
12-13-2009, 05:54 AM
سلام
ببنید این مشکلی که الان مطرح کردید ربطی به داتسو پیدا نمیکنه به طور مستفیم
روی لوکال هستید و یا روی سرور ؟ اگر لوکال با چه نرم افزاری لوکال رو تنظیم کردید ؟
ehsanparty
12-13-2009, 05:55 AM
سلام
ببنید این مشکلی که الان مطرح کردید ربطی به داتسو پیدا نمیکنه به طور مستفیم
روی لوکال هستید و یا روی سرور ؟ اگر لوکال با چه نرم افزاری لوکال رو تنظیم کردید ؟
روی سرور...قبل نصب همه چیز سالمه....
mhadaily
12-13-2009, 05:57 AM
شما خودتون الان گفتید که نصب کردم مشکل نبود ! درسته ؟
و گفتید بعد از حذف مشکل به وجود اومد اونم حذف یک مجموعه؟
یک کاری انجام بدید فایل های داتسو رو دوباره جایگزین کنید
آدرس سایت رو هم بدید
در صورت تمایل user pass ادمین مامبو رو هم برای من خصوص بفرستید منم یک چکی بکنم
ehsanparty
12-13-2009, 06:05 AM
شما خودتون الان گفتید که نصب کردم مشکل نبود ! درسته ؟
و گفتید بعد از حذف مشکل به وجود اومد اونم حذف یک مجموعه؟
یک کاری انجام بدید فایل های داتسو رو دوباره جایگزین کنید
آدرس سایت رو هم بدید
در صورت تمایل user pass ادمین مامبو رو هم برای من خصوص بفرستید منم یک چکی بکنم
ممنون از پیگیریتون
ارسال شد اطلاعات.
mhadaily
12-13-2009, 06:09 AM
بررسی کردم به محض تغییرات سایت بالا نمیاد
یک سوال این پنل رو رایگان در اختیار شما قرار دادن ؟
ehsanparty
12-13-2009, 06:12 AM
بله رایگان فقط 25 تومان بابت هاست و دامنه پرداخت کردم
بصورت نمایندگی کار می کنم با هاستینگم (وب میزبان)
ehsanparty
12-13-2009, 08:00 AM
بررسی کردم به محض تغییرات سایت بالا نمیاد
یک سوال این پنل رو رایگان در اختیار شما قرار دادن ؟
خوب نمیشه مشکل رو حل کرد ؟ چرا اینجوری میشه؟
مشکل از کجاست؟
ممنون
ehsanparty
12-13-2009, 01:42 PM
کسی این مشکل رو نداشته؟کسی نمیدونه باید چیکار کرد ؟
ممنون میشم یکی جواب بده
mhadaily
12-13-2009, 02:00 PM
بیبین من همین الان دارم از همین نسخه روی سرور استفاده میکنیم و اصلا مشکلی ندارم ! پس طبیعتا فکر نمیکنم از کامپوننت و مامبو مشکل باشه !
از مدیر سرور هم کمک خواستید آیا لوگ های روی سرور رو هم بررسی کردید ؟
ehsanparty
12-13-2009, 02:51 PM
بله گفت مشکلی نیست و سایت های دیگه مامبو دارند کار می کنند...
mhadaily
12-13-2009, 03:04 PM
تنهای پیشنهادی که دارم براتون این هست
اما داتسو نسخه های جدید تری داده و تقریبا ترجمه آن ها هم زیاد تغییر نکرده پیشنها د میکنم از سایت داتسو نسخه آخر برای مامبو رو دریافت کنید و دوباره تست کنید شاید این ورژن دچار مشکل باشه البته با پنل شما
لطفا این مورد رو هم بررسی کنید و خبر تست آنرا به ما بدهید
ehsanparty
12-13-2009, 06:14 PM
این error میده :
Fatal error: Maximum execution time of 100 seconds exceeded in /home/................................../administrator/components/com_datsogallery/admin.datsogallery.php on line 1521
سلام
لطفا نسخه گالری داتسو رو بفرمایید یا خط 1521 فایل موردنظر بهم همراه چند خط بالاتر و پایین تر رو اینجا بصورت کد قرار بدید.
ehsanparty
12-13-2009, 07:34 PM
سلام
لطفا نسخه گالری داتسو رو بفرمایید یا خط 1521 فایل موردنظر بهم همراه چند خط بالاتر و پایین تر رو اینجا بصورت کد قرار بدید.
نسخه 1.3.8
$row = &$rows[0];
$parent = $row->parent;
$name = $row->name;
if (empty($path)) {
$path = $name;
} else {
$path = $name . ' » ' . $path;
}
$cat = $parent;
}
return $path . " ";
}
که خط 1521 اینه : $path = $name . ' » ' . $path;
دوست عزیز. اما شما فتید از آخرین نسخه استفاده می کنید. آخرین نسخه داتسو که برای مامبو ارائه شده، 1.6.2 هست.
این نسخه رو هم تست کردید؟
ehsanparty
12-13-2009, 08:10 PM
من همون نسخه ای رو که در مامبو منشتر شده رو قرار دادم آخرین نسخه حتی نسخه های قبلی رو هم چک کردم.
مشکلی داشت اونام
خطای Maximum execution time of 100 seconds exceeded موقعی رخ میده که اجرای اسکریپت شما در زمان مجاز نتونه به اتمام برسه.
آیا همیشه ارور رو در همین خط 1521 اعلام می کنه؟
آخرین نسخه ای که در مامبولرن منتشر شده این هست : گالری داتسو (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
این رو هم تست کردید ؟
ehsanparty
12-13-2009, 08:51 PM
خطای Maximum execution time of 100 seconds exceeded موقعی رخ میده که اجرای اسکریپت شما در زمان مجاز نتونه به اتمام برسه.
آیا همیشه ارور رو در همین خط 1521 اعلام می کنه؟
آخرین نسخه ای که در مامبولرن منتشر شده این هست : گالری داتسو (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
این رو هم تست کردید ؟
بله فقط errori که مید linesh فرق می کنه
/admin.datsogallery.php on line 1795
دوست عزیز! علیرغم چند بار سوال متوجه نشدم که شما از این نسخه (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) کالری داتسو هم استفاده کردید یا خیر!
اما اگر خطی که خطا رو برمی گردونه مختلف هست، مشکل از گالری نیست. سرور شما قادر نیست به هر دلیلی پردازش اسکریپت رو در زمان ممکن به انجام برسونه.
این دلیل می تونه :
- ترافیک و بار پردازشی بالای سرور
- نصب اکستنشنهای مختلف رو ی مامبوی شما
- تعداد محتوای بالا یا دیتابیس بیش از اندازه حجیم شما
و ... باشه.
یا علی
ehsanparty
12-13-2009, 09:58 PM
دوست عزیز! علیرغم چند بار سوال متوجه نشدم که شما از این نسخه (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) کالری داتسو هم استفاده کردید یا خیر!
اما اگر خطی که خطا رو برمی گردونه مختلف هست، مشکل از گالری نیست. سرور شما قادر نیست به هر دلیلی پردازش اسکریپت رو در زمان ممکن به انجام برسونه.
این دلیل می تونه :
- ترافیک و بار پردازشی بالای سرور
- نصب اکستنشنهای مختلف رو ی مامبوی شما
- تعداد محتوای بالا یا دیتابیس بیش از اندازه حجیم شما
و ... باشه.
یا علی
من ، 1.6.2 رو نصب کردم و مشکلم حل نشد...
روی مامبو چیزی نیست دیتابیسم حجمی نداره من از روی این هاست 2 تا سایت دیگه دارم که مشکلی ندارم تو گالیرشون
اما این......
تو انجمن سرچ کردم چند نفر دیگه ام این مشکل رو داشتند...
به هر حال چند روزه هر کاری کردم حل نشد... :'(
اگر در سورس مامبو تغییری ایجاد نکرده باشید، نسخه مامبو ها یکسان و اکستنشن خاص یا به تعداد زیاد نصب نکرد باشید، و دو سایت روی یک سرور مشترک هستند، عملکردشون نباید تفاوت زیادی داشته باشه.
در هر صورت این خطا مربوط میشه به اینکه در زمان مجاز، اجرای اسکریپت به پایان نرسیده. معمولا این مدت زمان بطور پیش فرض 30 ثانیه هست.
افزایش این زمان وقتی صورت می گیره (خصوصا به مقدار بالایی مثل 100 ثانیه) که این موضوع سابقه داشته باشه.
یا علی
ehsanparty
12-14-2009, 12:12 PM
سلام دوباره من خودم الان مابورو دانلود کردم و نصب کردم روی پوشه دیگه و باز داتسو 1.6.2 رو نصب کردم بازم همون error داد
من روی همین هاست یه سایت دیگه دارم که داتسوش مشکل نداره و ورژن مامبو هم آخرین ورژن هست....
دیگه نمی دونم باید چیکار کنم....
کسی این مشکل رو نداشته تاحالا:؟؟؟ :'(
ehsanparty
12-14-2009, 12:29 PM
تو سرچ به این تایپیک رسیدم که اینم بیجواب موند :::==> <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
با این اطلاعات اظهار نظر دیگه ای نمی شه کرد.
می تونید اگر آقای فیروزمندان قبول زحمت کردند، یوزر نیم و پسورد سایت رو بصورت خصوصی در اختیار ایشون بگذارید تا بیشتر بررسی کنند.
یا علی
ehsanparty
12-14-2009, 12:57 PM
با این اطلاعات اظهار نظر دیگه ای نمی شه کرد.
می تونید اگر آقای فیروزمندان قبول زحمت کردند، یوزر نیم و پسورد سایت رو بصورت خصوصی در اختیار ایشون بگذارید تا بیشتر بررسی کنند.
یا علی
امیدوارم بشه مشکل رو پیدا کرد تو انجمن چند نفر این مشکل رو داشتند : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ehsanparty
12-14-2009, 05:12 PM
ممنون میشم یکی که دانششو داره بررسی کنه :
این آدرس و اطلاعات ورود....
kanontonekabon.com/porta
user : *****
pass : *******
** از هایپر لینک خارج شد و رمز عبور مدیر سایت از ارسال حذف شد
سلام.
اگر نیاز بود اینجا بصورت عمومی مطرح کنید، قطعا نمی گفتم بصورت خصوصی در اختیار آقای فیروزمندان قرار بدید.
لطفا توجه داشته باشید که :
27) کاربران عادی اجازه دریافت یوزرنیم و پسورد سایت سایر کاربران را ندارند.
در صورتی که سایت شما دچار مشکل شد یا نیاز به راهنمایی داشتید، از در اختیار گذاشتن یوزرنیم و پسورد مدیریت سایت یا کنترل پنل هاست به کاربران دیگر برای حل مشکل خودداری کنید. تیم مامبولرن هیچ مسئولیتی در قبال سوء استفاده های احتمالی نخواهد داشت.
ehsanparty
12-14-2009, 07:32 PM
گفتم شاید یکی بتونه کمک کنه....
گفتم شاید یکی بتونه کمک کنه....
رمز را عوض کنید تا خدایی نکرده سو استفاده ای صورت نگیره
ehsanparty
12-15-2009, 12:44 PM
قبل اینکه من اینکارو بکنم یکی دیگه مثل اینکه کرده عجب آدمایی پیدا میشه به هر حال از دیتابیس عوض کردم...
قرار شد آقای فیروز مندیان لطف کنند و چک کنند.
firoozmandan
12-15-2009, 01:22 PM
سلام
چک کردم.
به نظر میاد سرور شما از performance خیلی پایینی برخوردار هست. مشکل از سمت اسکریپت یا ... نیست. متاسفانه سرور شما قادر به پاسخ در مدت 100 second نیست به همین دلیل با این ارور مواجه میشید.
به نظر میاد حدود 400 سایت روی این سرور میزبانی میشن.
یا علی
ehsanparty
12-15-2009, 02:49 PM
ممنون باید چیکار کرد الان؟
من سایت دیگه ای هم ازشون دارم که مشکلی نداره داتسوش....
ممکنه چند سرور داشته باشند و احتمالا سایت دیگه روی سرور دیگه ای باشه.
در هر صورت همونطور که قبلا گفتم و آقای فیروزمندان هم تایید کردند، این مشکل به احتمال زیاد برمی گرده به ضعف سرور.
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.