ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ورود ناحواسته اسپم به انجمن

youcoomco
12-14-2009, 11:31 AM
با سلام

بازدیدای انجمن من یعضی از روزا بطور وحشتناکی بالا میره، و وقتی میرم تو کاربران آنلاین تعداد زیادی آی پی خارجی داخل انجمن هستن که وبگدر هم هیچکدوم رو تشخیص نمیده، میشه کاری کرد که اینا نتونن وارد بشن؟

delfanatash
12-14-2009, 12:25 PM
درود
تصاویر امنیتی ورودی ثبت نام برای جلوگیری از ثبت نام این رباط ها هستن سطح پیچیدگی اونا را بیشتر کنید و اونایی هم که وارد شدن را ببندید
پایدار باشید

youcoomco
12-14-2009, 05:48 PM
درود
تصاویر امنیتی ورودی ثبت نام برای جلوگیری از ثبت نام این رباط ها هستن سطح پیچیدگی اونا را بیشتر کنید و اونایی هم که وارد شدن را ببندید
پایدار باشید

عزیز اینایی که میان تو فروم اصلن ثبت نام نکردن، به عنوان مهمان وارد میشن. میتونید خودتون سر بزنید و ببینید دارن چکار میکنن...

سعید
12-14-2009, 07:39 PM
عزیز! سلام

اگر آدرس سایت همونه که در پروفایلتون هست، من وارد شدم و هر چه دقت کردم متوجه نشدم که چکار می کنن. میشه بفرمایید چکار می کنن؟!

youcoomco
12-14-2009, 07:59 PM
عزیز! سلام

اگر آدرس سایت همونه که در پروفایلتون هست، من وارد شدم و هر چه دقت کردم متوجه نشدم که چکار می کنن. میشه بفرمایید چکار می کنن؟!

سلام
تا اونجاییکه من فهمیدم فقط الکی آمار فروم رو بالا میبرن که این برای من اصلا جالب نیست.
آدرس سایت: youcomco.ir

**هایپر لینک خارج شد

سعید
12-14-2009, 08:19 PM
هیچ مورد غیر طبیعی ندیدم.

منظورتون از آمار کدوم قسمت هست؟ اگر بازدید مطالب هست، که خوب در یک انجمن با دسترسی نمایش عمومی، این موارد اجتناب ناپذیر هستند.

اگر مورد دیگه ای هست بفرمایید.

youcoomco
12-14-2009, 08:33 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

به نظر شما وجود همچین IPهایی طبیعیه؟ تازه تو این تعداد کاربر محدودی که تو تصویر اومده... حالا در نظر بگیرید سایتی که معمولا 1000 تا بازدید داره در بعضی روزها بازدیدش بشه 4000 تا اونم با تعداد زیادی از این IP ها.
تازه آمارگیرهای webstats و webgozar هم هیچکدوم از این IPهارو شناسایی نمیکنن. فکر میکنم این مسئله ارزش تحقیق بیشتر و داشته باشه...!
[hr]
در ضمن منظور بنده از آمار، آمار روزانه کل فروم و تعداد افراد آنلاینه.

** دو پست شما یکی شد

نوید
12-15-2009, 04:22 AM
سلام
منم با حرف سعید موافقم
تعداد IP های بی هدف در انجمن شما اصلا نگران کننده نیست چون حتی به 100 عدد هم نرسیدن تازه اگر موتورهای جستجو را هم کم کنید تعدادشون زیاد نیست
موفق باشید

سعید
12-15-2009, 07:51 AM
وقتی از وب اسم می بریم، باید توجه داشته باشیم که وب یعنی تار جهان گستر. سایت شما ممکنه از سرتاسر دنیا بازدید داشته باشه. چه انسان چه غیر انسان. و همونطور که نوید عزیز هم فرمودند، این روبوت ها همیشه مخرب نیستند (مثل میکروب ها!) و ممکنه موتورهای جستجو یا ... باشند. پس اگر کار مخربی انجام ندادند، هیچ جای نگرانی نیست.

به عنوان تاپیکتون دقت کنید. اسپم وقتی اطلاق میشه که مزاحمتی ایجاد کنند. مثلا پست های ناخواسته. که اینطور نیست.

در ضمن منظور بنده از آمار، آمار روزانه کل فروم و تعداد افراد آنلاینه.

تعداد افراد آنلاین که نمایش داده شده، مربوط به 600 دقیقه اخیر بوده. یعنی در 10 ساعت گذشته هر کسی که بدون لوگین وارد سایت شما شده. که در 10 ساعت، 19 نفر بسیار کم هم هستند! به آمار انجمن مامبولرن دقت کنید!

تازه آمارگیرهای webstats و webgozar هم هیچکدوم از این IPهارو شناسایی نمیکنن. فکر میکنم این مسئله ارزش تحقیق بیشتر و داشته باشه...!

کدی که آمارگیرهای وبگذر به شما ارائه میدن، کدهای جاوا اسکرپت هست که فقط در سمت کاربر اجرا میشه. یعنی در مرورگر.

روبوت ها این کدها رو اجرا نمی کنند، چون نیازی به اجرای اونها ندارند. پس طبیعی هست که آمارشون ثبت نشه

یا علی

youcoomco
12-15-2009, 12:57 PM
تعداد این IPها حدود 120تا بود که من آخر شب لوگ اون رو پاگ کردم، به همین خاطر شما فقط 19تاشونو دیدید. ;)

به هرحال ممنون از کمکتون...

مهدی.
12-16-2009, 11:59 PM
سلام

من سایتی دارم که اگر میشد ازش اطلاعاتی بدم بهتون و تصویری قرار بدم و شما میدیدی شاید تعجب میکردید! هزاران آیپی خارجی در شبانه روز میان و میرن! به نظرتون مزاحم هستند؟ در صورتی که مزاحم نیستند! ضمناً وبگذر در حالت عادی تعداد اعضا رو کم و یاد نشون میده وای به روزی که دو تا خارجی هم ببینه و جو گیر بشه!

آیپی اسپم نیست! والسلام

پاییزتان پر مهر