PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : منو و محتوا در قالب جدید من

nasser.man
12-15-2009, 06:07 AM
با سلام به همه دوستان
من برای سایت جدیدی که می خواستم با جوملا کار کنم از یک قالب انگلیسی استفاده کردم

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
حاهایی که لازم بود رو تغییر دادم

ولی دو تا اشکال پیش اومد که نمی دونم مربوط به چی هست
اولی اینکه منوی بالا(top menu) تو اکسپلورر نمایش داده نمی شه(ولی تو سایر مرورگرها کاملا درست نشون داده می شه)
دوم اینکه تو صفحه نخست ، تعداد ستونها رو 1 قرار دادم ولی همون طور که می بینید قسمت بلاگ طولش نصف هست!!! و نصف دیگه ی اون قسمت خالی مونده :&#039;(
ادرس سایت هم اینه:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

از مدیران انجمن هم به خاطر پست اشتباه قبلیم معذرت می خوام

ممنون از راهنماییتون

* هایپر لینکها حذف شدند

reka
12-15-2009, 06:52 AM
سلام

برای مشکل اول: در اینترنت اکسپلورر 8 مشکلی نداره اما در 7 داره که مربوط به فارسی سازی هست. لطفا قالب رو اینجا قرار بدید تا بررسی بشه.

برای مشکل دوم: شما تعداد مطالب بلند رو باید افزایش بدید.

یا علی

nasser.man
12-15-2009, 02:30 PM
قالبی که استفاده کردم همین هست

و اونی که تغییر دادم رو از این ادرس می تونید بگیرید

البته من تغییران رو روی هاست دادم و این فایل همون فایلهایی هستند که روی هاست قرار دارند

در مورد مشکل دوم ، من مطلب بلند رو اضافه کردم، ;D درست شد ولی چرا وقتی مطلب کوتاه بود اون مشکل پیش می اومد؟

** هایپر لینکها اصلاح شدند.

reka
12-16-2009, 06:27 AM
سلام

قالب رو از آدرس زیر بگیرید و فایلهاش رو با فایلهای قبلی جایگزین کنید:

در مورد مشکل دوم ، من مطلب بلند رو اضافه کردم، ;D درست شد ولی چرا وقتی مطلب کوتاه بود اون مشکل پیش می اومد؟

بخاطر ساختار قالب این مشکل بوجود آمده بود.

یا علی

nasser.man
12-16-2009, 06:48 AM
بازهم از همه دوستان در جوملا فارسی و مامبو تشکر می کنم O0 :)