توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست ماژول اسلاید عکس
star4000
12-16-2009, 09:27 AM
با سلام به دوستان من یه ماژول اسلاید ساده برای جوملا 1.5 میخوام چند تا دانلود کردم ولی به دردم نخورد میخوام ماژول در بالا وسط صفحه قرار بگیره خیلی بزرگ هم نمیخوام ممنون
mhadaily
12-16-2009, 12:39 PM
سلام این ها رو تست کنید
h tp://w ww.rockettheme.com/extensions-downloads/club/1029-rokslideshow
h ttp://w ww.jt.gen.tr/download/slideshowpro/mod_slideshow_pro.zip
اینها رو بنده تست کردم خوب بوده
star4000
12-16-2009, 06:34 PM
با سلام به دوست عزیز من ماژول دوم رو نصب کردم mod_slideshow_pro وقتی تو صفحه نمایش داده میشه یه پیغام خطا بالاش ظاهر میشه این پیغام:
Notice: Undefined property: JDocumentRendererModule::$slideshowboxposition in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 149
ميثم222
12-16-2009, 08:45 PM
منم rokslideshow رو پیشنهاد می کنم .. درسته که سادست اما اصلا شما در کار با اون دچار مشکل نمی شین و با Rtl قالب ها و ورژن های مرورگر های مختلف سازگاره..
الان رو سایتم نصبه و عالی جواب داده..حتی ja slideshow باعث می شد قالب در IE بهم بریزه ، اما این ماژول خوب جواب داد ..
sohoori
01-22-2010, 01:33 PM
من ماپول گالری تصاویر رو از پرشین آی تی گرفتم به نام:
گالری تصاویر Morfeoshow
فقط یه مشکل باهاش دارم اون هم این عکس فیل ضایعه که توی سایتم میاد. نمی دونم چجوری حذفش کنم؟
کمکم کنید لطفا
mehr1362
01-23-2010, 05:30 AM
سلام.
شما وارد مدیریت رسانه سایتتون که بشید لیست عکسهارو میتونید ببینید در قسمت image/stories عکس این فیل پیدا کنید و یا اسمش رو عوض کنید یا پاکش کنید
sohoori
01-25-2010, 05:24 PM
متاسفانه با اینکه کل سایت رو گشتم ولی این عکس رو نتونستم پیدا کنم
کمکی می تونید بکنید؟
فکر کنم از جای دیگه ای می خونه
firoozmandan
01-26-2010, 07:50 AM
سلام
لینک سایت رو قرار بدید و دقیقا بگید این ماژول در کدوم قسمت منتشر شده تا مسیر تصویر فیل مورد نظر رو به شما بگیم
یا علی
sohoori
01-28-2010, 06:06 AM
سلام
لینک سایت رو قرار بدید و دقیقا بگید این ماژول در کدوم قسمت منتشر شده تا مسیر تصویر فیل مورد نظر رو به شما بگیم
یا علی
با تشکر پیشاپیش:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
این هم آدرس سایت- قسمت تصاویر.
ممنون می شم منو از دست آین فیل بی ریخت خلاص کنید.
** هایپرلینک اصلاح شد
ممنون می شم منو از دست آین فیل بی ریخت خلاص کنید.
سلام
فیل بی ریخت در آدرس زیر می باشد:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا علی
sohoori
01-31-2010, 02:40 PM
ممنونم
مشکل حل شد.
mehr1362
02-07-2010, 06:16 AM
سلام.
من یک ماژول slideshow میخوام که flash باشه QUBER
سلام
لطفا سوال خودتون رو در تاپیک جدید مطرح کنید.
یا علی
mahdi_asadi
02-23-2010, 10:54 AM
با تشکر از اقای کبیری می خواستم از شما یا آقای سحوری بپرسم که چه جوری عناوین انگلیسی بالای جدول که به نامهای gallery
و description بودند را فارسی کرده و تغییر نام دادید با تشکر لطفا مرا ارهنمایی کنید من فیل را با راهنمایی شما برداشتم ولی اینها را توانستم تغییر نام بدم آدرس گالری من :
* هایپرلینک اصلاح شد
سلام
موارد ذکر شده رو در فایل زیر ویرایش کنید:
language/en-GB/en-GB.com_morfeoshow.ini
یا علی
mahdi_asadi
02-23-2010, 05:27 PM
آقای کبیری عزیز دستتون درد نکنه خیلی ممنون درست شد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.