توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر در ماژول تماس با ما
jbasoft
12-17-2009, 12:32 PM
با سلام به دوستان گل ...
من خجالت می کشیدم این سوال رو بپرسم اما می پرسم دیگه:
من می خوام یه فیلد به فرم تماس ا ما اضافه کنم به نام فیلد تلفن تماس در خود کامپوننت فیلد ورودی و متغییر اونرو ایجاد کردم.
حالا توی ارسالش نمی دونم کجای فرم باید متغییر رو قرار بدم تا توی متن نامه برای ما ارسال بشه ... همین طور توی کپی ایمیل.
البته نا گفته نمونه یه تغییراتی دادم اما کلا دیدمک به مشکل برخورد و ایمیل ارسال نمی شد.
ممنون می شم راهنمایی کنید... خیلی حیاطی هستش وگرنه مطرح نمی کردم.
با تشکر...
یا حق
سلام
دوست محترم خجالت چرا؟! این انجمن مکان پرسیدن و جواب گرفتن است پس راحت باشید.
شما چنین امکانی رو بصورت پیشفرض در جوملا دارید و نیازی نیست در کدها تغییر ایجاد کنید.
کافیست در کامپوننت تماسها و در تنظیمات تماس مربوطه، تیک نمایش شماره تلفن رو "بله" بذارید.
توجه داشته باشید هر دو فیلد "شماره تلفن همراه" و "تلفن" وجود دارند و از هم جدا هستند.
یا علی
مهدی.
12-17-2009, 06:03 PM
سلام
خوبی جواد ؟ چه خبرا ؟
توی مامبو هم مثل جوملاست، فقط با این تفاوت که در پارامترها باید تعیین کنی که نمایش داده بشه یا نه.
اگر منظورت چیز دیگه ای بوده توضیح بده تا متوجه بشیم. (چون عموماً بعد از جواب سوالاتت میگی منظورم یه چیز دیگه بود و بعد میبینیم که یه سوال دیگست کلاً!!!)
پاییزتان پر مهر
سلام
عذر میخوام بنده فکر کردم شما در مورد جوملا پرسیده بودید، البته فکر کنم در مامبو هم چنین باشد.
یا علی
jbasoft
12-18-2009, 09:16 AM
با سلام
اول معذرت می خوام که درست سوالم رو نپرسیدم..حول بودم ..فوری بود نشد بگم..
دوم اینکه برای مامبو منظورم بود.
سوم اینکه داش مهدی تیکه بنداز ..اشکال نداره ... اگه دستم نیوفتی .... خوبی پسر مهربونه بد اخلاق ؟ ^-^
آقا من نمی گم که فیلد نمایش مشخصات رو نمی تونم بزارم که ... بله می دونم میشه نمایش فیلد هایی مثل آدرس ، کشور و یا تلفن رو فعال یا غیر فعال کرد ... اما من میگم تو خود فرم ارسال نامه ...
یعنی توی اون فرمی که ازتون نام ، ایمیل و متن نامه رو میگیره ...اونجا یک فیلد دیگه به نام تلفن تماس می خوام بزارم که کاربر شماره تماس خودش رو هم وارد کنه ...
از اونورم برای مدیر سایت به همراه مشخصات دیگش و متن نامه تلفنی هم که طرف وارد کرده نمایش داده بشه ...
ببخشید که درست نگفتم... امیدوارم متوجه شده باشید.....
گفتم یه کارایی کردم اما به مشکل خوردم و کلا از کار افتاد ..گفتم از بچه های سایت بپرسم.
راستی اگه گفتم یه سوال بپرسم و خجالت می کشم برا این بود که خودم یه مدت یه سوال ها جواب میدادم اما از مشغله و کار دیگه نشد در رکاب بچه های تیم مامبولرن باشیم.
موفق و پیروز باشید...
یا حق
firoozmandan
12-20-2009, 07:13 AM
سلام
2 راه حل دارید :
1- میتونید برای این منظور از کامپوننت های فرم ساز استفاده کنید و فرم مورد نظر خود را ایجاد کنید . این فرم میتونه شامل تمامی مواردی باشه که مد نظر شماست
2- میتونید کامپوننت Contact را هک کنید و این فیلد را اضافه کنید
یا علی
ali1358
02-05-2010, 08:46 AM
من يك سوال دارم
زماني كه از قسمت تماس با ما استفاده ميكنم پيغام ( نمی تواند تابع ایمیل را فرخوانی نماید ) ميدهد و هيچ پيامي رو ارسال نميكنه
لطفا راهنمايي كنيد
firoozmandan
02-05-2010, 08:47 AM
سلام
چک کنید اگر SMTP را فعال کنید مشکل حل میشه ؟
تنظیمات smtp در مامبو (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>تنظیم_SMTP) به این شکل هست .
یا علی
Daryaie Abi
05-11-2010, 10:10 AM
Salam
ye soal
baraye faal kardane ghesmate darbare ma
che madulii ra bayad faal konam??
سلام
برای فعال کردن مازول ارتباط با ما باید چی کار کنم؟؟؟
** دو ارسال شما یکی شد
سلام
Salam
ye soal
baraye faal kardane ghesmate darbare ma
che madulii ra bayad faal konam??
سلام
برای فعال کردن مازول ارتباط با ما باید چی کار کنم؟؟؟
قوانین انجمن:
3) از تایپ به صورت Pingilish خودداری کنید. دوستانی که صفحه کلید فارسی در اختیار ندارند میتوانند از این ابزار استفاده نمایند: parseek.com/Keyboard
10) سوالهای خود را به صورت جداگانه مطرح نمایید. یعنی اگر سوالهای گوناگونی دارید، هر کدام را در یک ارسال جداگانه مطرح نمایید و از مطرح کردن تمام سوالات در یک ارسال خودداری کنید.
یا علی
nashenakhte
05-20-2010, 06:00 PM
سلام
وقتي كه يكي تويه قسمت تماس با با براي ما مطلبي گذاشت . ما تويه كدوم قسمت جوملا بايد اون پيام رو ببينيم
ببخشيد اگه سوالم خيلي ابتداي بود
سلام
قوانین انجمن:
7) سعی کنید پیش از پرسیدن سوال، مقداری در انجمن جستجو کنید. ممکن است پاسخ سوال شما قبلا در انجمن موجود باشد. به احتمال قوی، با این روش سریعتر به پاسخ خود خواهید رسید. در صورت امکان سوال خود را در ادامه موضوعات موجود بپرسید.
9) هنگام مطرح کردن سوالات خود، انجمن مناسب را انتخاب نمایید و از مطرح کردن سوالات خود در انجمنهای مختلف خودداری کنید.
10) سوالهای خود را به صورت جداگانه مطرح نمایید. یعنی اگر سوالهای گوناگونی دارید، هر کدام را در یک ارسال جداگانه مطرح نمایید و از مطرح کردن تمام سوالات در یک ارسال خودداری کنید.
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.