توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در خواست های کمک در مورد سی ام اف
Habibsat2005
12-19-2009, 06:21 PM
با سلام
من تازگی نسخه rc2 سی ام اف 2 رو نصب کردم چند تا سئوال دارم که خواهش میکنم سریع جواب بدین
1-الان رو سایت مامبولرن چه سیستمی نصبه و چه ورژنی ؟
لطفا لینک دانلود اونا رو برام بذارید؟
2-قالب این سایت اسمش چیه و لینک دانلود.؟
3-چه جوری میشه زبان فارسی رو روی سی ام اف نصب کرد؟
4-و نیز مثلا چگونه میشه یک ابزار یا هک مثلا هک تشکر و غیره رو نصب کرد؟آموزشش رو میخوام.مراحل نصب بسته ها و ابزارها
5-چه جوری میشه در صورت فارسی کردن سی ام اف فونتها رو تاهاما کرد؟آموزش بی زحمت!
ممنون بابت سئوالات زیادم.
خواهش میکنم با حوصله جواب بدین چون خیلی گشتم اما نتونستم پیدا کنم جوابشو.ومبتدی هستم
موفق باشید.
سلام
مطابق قوانین باید سوالات جداگانه که ارتباطی به هم ندارند رو در تاپیک های جداگانه مطرح کنید.
1- نسخه SMF نصب شده روی مامبولرن مخفی هست و البته تغییراتی در سورس اون هم انجام شده.
2- قالب هم از یک قالب آماده استفاده نشده و سفارشی شده.
3- این آموزش رو مطالعه کنید: نصب SMF در Cpanel (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
4- این آموزش رو مطالعه کنید: نصب بسته های SMF (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
5- در یک تاپیک دیگه مطرح کنید.
ضمنا این سیستم ، اسمش SMF (اس ام اف) هست!
لطفا قوانین انجمن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو یک بار مطالعه بفرمایید.
یا علی
Habibsat2005
12-19-2009, 07:11 PM
با سلام وتشکر از شما
و با عرض معذرت
در مورد قسمت 4 آیا برای نصب یک هک تشکر باید این همه تغییرات رو تو اون انجام بدیم؟شایدم من منظورمو خوب نگفتم لطفا دقیق تر راهنمایی بفرمایید.
مممنون
در ضمن در مورد نصب زبان فارسی (مورد3.)تو اون آموزشی که لینک داده بودین هیچ اشاره نشده بود.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
** دو پست شما یکی شد.
سلام
ببخشید. تصور می کردم منظورتون نصب دستی بسته هست.
برای نصب طبیعی بسته ها باید بسته موردنظر رو پیدا کنید. سپس از مدیریت SMF - مدیریت بسته ها - نصب بسته ها ، بسته رو آپلود و بعد نصب کنید.
در مورد زبان فارسی هم کافی هست به 5 خط اول توجه کنید. البته باید یادآوری کنم شما قبل از نصب SMF ، باید زبان فارسی رو اعمال کنید.
یا علی
Habibsat2005
12-19-2009, 07:58 PM
آقا سعید بابت صبور ی و زجماتتون واقعا متشکرم.
من یه فروم واسه دانش آموزام میخوام که بتونم درسمو داخلش بذارم .حقیقتش موندم که از بین جوملا و مامبو وsmfکدومو انتخاب کنم و حتی فرقشون رو هم نمیدونم .میشه بفرمایید کدوم سیستم جالب تر و زیباتر در میاد واسه زبان فارسی.از هر کدوم یه لینک یه سایت که با اون سیستم نصب شده باشه رو برام بذارید بهتر متوجه میشم.
در ضمن من این جملتون رو متوجه نشدم((((((((البته باید یادآوری کنم شما قبل از نصب SMF ، باید زبان فارسی رو اعمال کنید.)))))))))))))
ممنون میشم یه کم توضیح بیشتر بدین.
با تشکر مجدد
موفق و سربلند باشید.
سلام
مامبو و جوملا سیستم مدیریت محتوا هستند. SMF یک سیستم مدیریت انجمن.
اگر مطالب شما قرار هست بصورت یکسویه باشه و دیگران حداکثر بتونن نظرشون رو بیان کنند: مامبو - جوملا
اگر تمایل دارید کاربران بتونن در بحث ها شرکت کنند : SMF
نمونه امکانات یک سایت جوملایی : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
نمونه سایت هایی مامبویی: سایت های استفاده کننده از مامبو (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
نمونه سایتهای SMF : سایت های استفاده کننده از SMF (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) و همین انجمن تخصصی مامبولرن که حضور دارید.
همه سیستم هایی که توسط مامبولرن فارسی شدند، به بهترین نحو ممکن محلی سازی شده اند.
در مورد اون جمله هم یعنی قبل اگر همون آموزش رو با دقت مطالعه کنید، متوجه خواهید شد فارسی سازی SMF بعد از نصب نیست، بلکه قبل از نصب باید فایلهای فارسی رو جایگزین کنید و بعد اقدام به نصب اس ام اف فارسی! کنید.
آموزش نصب SMF - Mambo - Joomla همگی در سایت مامبولرن به آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> موجود هستند (به منوی بالا دقت کنید)
یا علی
Habibsat2005
12-19-2009, 09:38 PM
بابت جوابگویی سریعتان واقعا متشکرم
من اس ام اف رو نصب کردم حالا میخوام یکی دوتا قالب هم نصب کنم.لطفا راهنمایی بفرمایید.
ممنون
firoozmandan
12-20-2009, 07:43 AM
سلام
دوست عزیز ممنون میشم اگر در مورد سوال جدیدتون در انجمن مربوطه تاپیک جدیدی با موضوع مناسب ایجاد کنید
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.