ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با Gallery2

mehr1362
12-19-2009, 08:45 PM
سلام.
من یه سایتی میخوام راه بندازم برای آپلود عکس, ازGallery2 استفاده کردم.Gallery2.3 نصب کردم و جوملا 1.5.15 ولی کامپوننتی برای وصل این 2 تا بهم پیدا نمیکنم.joomlalib1.3.2 نصبش با خطا روبرو میشه G2bridge نصب کردم ولی آدرس دایرکتوریمو قبول نمیکنه.G2Image نصب نمیشه روش خطا داره.
میخواستم راهنماییم کنید و بگید اینا باهم سازگاری داره یا نه.
(البته با ویندوز کار میکنم)

مهدی.
12-20-2009, 05:55 AM
سلام

این دو هر کدوم یک سی ام اس مجزا هستن!

شما میتونید در یک پوشه گالری رو نصب کنید و جوملا رو در یک پوشه دیگر نصب کنید و از جوملا در منو به گالری لینک کنید.

این سی ام اس هیچ الحاقی برای جوملا 1.5 و مامبو 4.6.5 منتشر نکرده. در حالی که برای مامبوی نسخه قدیمی کامپوننتی رو ارائه کرده بود.

در هر صورت باید از هم جدا استفاده کنید.

پاییزتان پر مهر

mehr1362
12-20-2009, 07:45 AM
ممنون از راهنماییتون.
من هر 2 رو نصب کردم.کاری که انجام دادم میگم جوملا که نصب کردم بعد یک فولدر گالری همونجایی که جوملا رو نصب کرده بودم ساختم.حالا شما میفرمایید که گالری خارج از محل نصب جوملا قرار بدم؟
ممنون

مهدی.
12-20-2009, 07:52 AM
کار شما دقیقاً همین بوده! خارج از محیط جوملا نصب کردید! (شما میتونید در کنار جوملا هر پوشه دیگری ایجاد کنید و یک سی ام اس دیگر نصب کنید و مشکلی نخواهد بود. اما اگر جوملا و مامبو و ووردپرس رو در یک پوشه اکسترکت کنید مشکل براتون بوجود میاد در آینده!

پاییزتان پر مهر

mehr1362
12-20-2009, 08:07 AM
خیلی ممنون از کمکتون نصب کردم و درست شد فقط یه سوال دیگه میخوام سطح دسترسی کاربر و کنترل کنم admin user نصب کردم میخوام ببینم حالا باز هم میتونم دسترسی کاربرامو به گالری کنترل کنم؟
و اینکه کاربرام با همون یوزری که وارد سایت میشن به گالری هم میتونن وارد بشن؟
ممنون

مهدی.
12-20-2009, 08:13 AM
این دو سیستم از همدیگه مجزا هستن! درسته که در پوشه جوملا پوشه‌ای جدید ایجاد کردید! اما اینچنین برداشت نکنید که دو سیستم با همدیگه یکسان شدند و به هم گره خوردند!

شما در جوملا نمیتوانید هیچ مدیریتی برای این سی ام اس گالری انجام بدید! مگر اینکه با استفاده از api جوملا و گالری2 اینکار را انجام بدید که نیازمند دانش برنامه نویسی هست.

تنها کاری که در جوملا میتونید بصورت پیشفرض جوملا بکنید اینه که به این سیستم لینک در منو کنید!

پاییزتان پر مهر

mehr1362
12-20-2009, 08:21 AM
ممنون.
غیر از Gallery2 چه cms یا ماژول پیشنهاد میکنید که مثل گالری کار کنه و کامل باشه؟
توانایی آپلود عکس توسط کاربر . نمایش مشخصات آپلود کننده و exif را داشته باشه؟

مهدی.
12-20-2009, 08:29 AM
من خودم همیشه از این سی ام اس استفاده میکنم چه برای مامبو و چه جوملا و چه وورد پرس و ... . حالا یه مقدار تغییراتی هم توش میدم که مشخص نباشه از هم جدا هستند.

اما کامپوننتهای زیادی برای جوملا هست که میتونید استفاده کنید که اکثراً کامرشیال هستند و باید خریداری کنید تا به اهداف خود برسید.

یک جستجویی در اکستنشنهای جوملا بکنید gallery رو به شما نتایج زیادی میده که از بین کامرشیالها چند نمونه خوب هست.

اما به نظرم از همین سی ام اس گالری استفاده کنید بهتره و امکانات بیشتر در این رابطه با شما میده.

پاییزتان پر مهر

mehr1362
12-21-2009, 05:46 AM
سلام.
خیلی ممنون از راهنمایی و کمکتون.
حالا اگر جوملا 1.0.15 و gallery2.3 و کامپوننت joomlalib 1.3.2 نصب کنم میتونم کاری که میخوام انجام بدم ؟
ممنون