توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در بانک اطلاعاتی
animator_blred
12-20-2009, 07:02 PM
من امروز بعد از مراجعه به سایتم متوجه شدم که سایت بالا نمیاد به CP مراجعه کردم و دیدم که به طرز شگفت آوری هیچ پوشه و فایلی در آن موجود نمیباشد خوب چون 2 روز قبل بک آپ از سیستم گرفته بودم اون رو ریستور کردم و همیچیز به ظاهر به حالت اولیه بازگشت ... اما مشکل اینجاست که من میخواستم بیبینم که ثبت نام درست کار میکنه یا و به همین خاطر خودم به عنوان یک کاربر مهمان شروع به ثبت نام کردم و بعد از وارد کردن اطلاعاتی که هرگز ثبت نشده بودن و زدن دکمه ثبت نام به این اخطار برخورد کردم:
"خطا در بانک اطلاعاتی"
"دوباره تلاش کنید . اگر مجدد به این خطا بخوردید ، به مدیریت تالارگفتمان اطلاع بدهید ."
خوب ابتدا فکر کردم که با اجرا کردن تعمیر انجمن مشکل درست میشه اما نشد ...
بعد با همون نام کاربری که میخواستم ثبت نام کنم و ارور بالا رو براش داده بود سعی کردم که به سایت وارد بشم و دیدم که کار میکنه و ثبت نام انجام میشه اما پیام آخر چیزی دیگر رو نشون میده لطفا من رو راهنمایی کنید که مشکل از کجاست و چیکار باید بکونم
نسخه : 1.1.11
سی پنل
پی اچ پی 5.2.11
اس کیو ال: 5.0.85-community
سلام.
زیاد نگران نشید. احتمالا سرور شما بطور موقت دچار اختلالاتی شده که بعدا مرتفع شده.
الآن مشکلتون چیه ؟
animator_blred
12-20-2009, 07:30 PM
الان مشکل من اینه:
مشکل اینجاست که من میخواستم بیبینم که ثبت نام درست کار میکنه یا و به همین خاطر خودم به عنوان یک کاربر مهمان شروع به ثبت نام کردم و بعد از وارد کردن اطلاعاتی که هرگز ثبت نشده بودن و زدن دکمه ثبت نام به این اخطار برخورد کردم:
"خطا در بانک اطلاعاتی"
"دوباره تلاش کنید . اگر مجدد به این خطا بخوردید ، به مدیریت تالارگفتمان اطلاع بدهید ."
خوب ابتدا فکر کردم که با اجرا کردن تعمیر انجمن مشکل درست میشه اما نشد ...
بعد با همون نام کاربری که میخواستم ثبت نام کنم و ارور بالا رو براش داده بود سعی کردم که به سایت وارد بشم و دیدم که کار میکنه و ثبت نام انجام میشه اما پیام آخر چیزی دیگر رو نشون میده لطفا من رو راهنمایی کنید که مشکل از کجاست و چیکار باید بکونم
نسخه : 1.1.11
سی پنل
پی اچ پی 5.2.11
اس کیو ال: 5.0.85-community
برای تست، یک SMF جدید در یک پوشه جداگانه نصب کنید و ببینید هنگام عصویت باز هم همین خطا رو میده ؟
animator_blred
12-21-2009, 04:41 PM
خوب سعید جان فرض کن من این کار رو کردم و همون طوری شد...یا نشد شما بگو تو این دو تا شرایط مشکل از کجاست... خیلی ممنون
شما می خواید مشکلتون حل بشه یا سطح دانش من رو بسنجید ؟
اگر تمایل دارید مشکلتون حل بشه، اینکاری که ازتون خواستم کمک به همین موضوع می کنه.
درهرصورت ،
اگر در SMF جدید هم این مشکل وجود داشت :
- مشکل از سرور دیتابیس هست
- مشکل از نسخه MySQL باشه
...
اگر در SMF جدید این مشکل وجود نداشت :
- مشکل ممکنه از سمت SMF باشه.
- ترافیک/لود سرور شما بالا باشه و یکی از سرویس ها موقتا دچار اختلال شده باشه.
- خود دیتابیس دچار مشکل شده
...
animator_blred
12-21-2009, 09:22 PM
شما می خواید مشکلتون حل بشه یا سطح دانش من رو بسنجید ؟
اگر تمایل دارید مشکلتون حل بشه، اینکاری که ازتون خواستم کمک به همین موضوع می کنه.
درهرصورت ،
اگر در SMF جدید هم این مشکل وجود داشت :
- مشکل از سرور دیتابیس هست
- مشکل از نسخه MySQL باشه
...
اگر در SMF جدید این مشکل وجود نداشت :
- مشکل ممکنه از سمت SMF باشه.
- ترافیک/لود سرور شما بالا باشه و یکی از سرویس ها موقتا دچار اختلال شده باشه.
- خود دیتابیس دچار مشکل شده
...
خیلی ممن.ن سعید جان، نه دوست من من نمیخوام سطح دانش شما رو بسنجم چون میدونم که از بانک اطلاعاتی قوی توی ذهنتون برخوردار هستید.اگر من اون مطلب رو گفتم صرف این بود که خسته و کلافه بودم و حوصله نداشتم که این کار رو بکنم امیدوارم که منو ببخشی
من خیلی دیدم که از طرف هاست بخاطر ترافیک بالا این مشکل رخ میده البته راه حلی که آقا سعید دادند کاملا درسته انجام بدید ببینید از کدوم هست بعد مشکل را حل می کنیم.
animator_blred
12-25-2009, 06:56 AM
ببنید من امروز روی جدیدترین کاربری که ثبت نام کرده بود کلیک کردم و متوجه شدم که در صفحه خطاهای این کاربر یک همچین چیزی هستش:
مهمان خطا در بانک اطلاعاتی: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ' mem.pm_ignore_list)) AS ignored,
FIND_IN_SET(, mem.buddy_list) AS is_buddy, ' at line 4
فایل: /home/cgtutori/public_html/forum/Sources/Subs-Post.php
سطر: 771
?action=register2 امروز، ساعت 03:16:10
------------------------------------------------------------------------------------
217.219.165.185 مهمان 8: Undefined index: pm_register_id
فایل: /home/cgtutori/public_html/forum/Sources/Subs-Members.php
سطر: 890
?action=register2 امروز، ساعت 03:16:10
این کمکی میکنه تا شما راه حل رو پیدا کنید؟ :-\
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.