PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل منوی آبشاری در قالب

hadi81
12-22-2009, 12:59 PM
سلام دوستان
من template زیر را روی جوملای فارسی نصب کردم و سپس یک منو ساختم و همچنین برای تعدادی از عناوین اصلی این منو چندتا ساب منو ایجاد کردم حال مشکلی که وجود دارد تمام عناوین ساب منوها در کنار عناوین اصلی منو نشون داده میشن و بصورت آبشاری نشون داده نمیشن

ممنون میشم اگه دوستان کمک کنن

template:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

** هایپرلینک اصلاح شد.

mhadaily
12-22-2009, 01:24 PM
این قالب اصلا منوی آبشاری نداره

باید خودتون از ماژول های منوی آبشاری استفاده کنید

hadi81
12-22-2009, 02:19 PM
من مجددا جوملا رو از سایت دانلود کردم و بصورت پیش فرض نصب کردم
هیچ قالبی هم روش نصب نکردم اما بازهم این مشکل وجود دارد و منو بصورت آبشاری دیده نمیشه و در یک ردیف نشون میده
تو صفحه مدیریت منو کاملا ساب منوها رو بصورت ساب منو شده نشون میده

ممنون

mhadaily
12-22-2009, 02:28 PM
دوست عزیز

باید منو قابلیت آبشاری شدن رو داشته باشه که آبشاری بشه !!! از مننوی آبشاری خاصی استفاده میکنید یا خیر ؟ اگر آری اسمش رو بگید در غیر این صورت باید از منوی ها و ماژول های در این رابطه استفاده کنید

hadi81
12-22-2009, 02:30 PM
من الان از همون قالب پیش فرض جوملا دارم استفاده میکنم
آیا این قالب قابلیت منوی آبشاری رو نداره؟
اگه نداره و خواسته باشم منوی آبشاری نصب کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمائید

با تشکر ویژه

mhadaily
12-22-2009, 02:33 PM
خیر نداره

ماژول های آبشاری زیاد هستند برای مثال

h ttp://joomlacode.org/gf/project/superfishmodule/frs

hadi81
12-22-2009, 03:22 PM
این ماژول را روی نسخه 1.5.15 فارسی هر کاری که کردم نصب نشد
تمام پرمیژنهایی که میخواست 777 کردم بازهم نصب نشد
ممنون میشم از دوستان محترم اگه منوی آبشاری دیگه ای دارن معرفی کنن و یا این مشکل را حل کنن
خطاهایی که تو حین نصب شاهدش بودم عبارتند از :

1) وقتی از طریق آپلود بسته فایل نصب میکنم خطای زیر رو میده
اخطار! - عدم موفقیت در جابجایی فایل

2) وقتی از طریق نصب از پوشه نصب میکنم خطای زیر رو میده
ماژول نصب: ماژول دیگری درحال استفاده از این پوشه میباشد: &quot;/home/host/public_html/jom/modules/mod_superfishmenu&quot;

Displays a dropdown menu using mod_mainmenu with jQuery, Superfish and plugins. mod_mainmenu : Copyright 2005-2008, Joomla! Project (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) Superfish : Copyright 2008, Joel Birch (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) Supersubs : Copyright 2008, Joel Birch $.event.special.hover : Copyright 2008, Three Dub Media (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) bgIframe : Copyright 2006, Brandon Aaron (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) jQuery : Copyright 2008, John Resig (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) superfish_width_mod : Copyright 2009, Cy Morris (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

3) وقتی از طریق نصب از آدرس نصب میکنم خطای زیر رو میده

Warning: file_put_contents(/home/host/public_html/jom/tmp/) [function.file-put-contents]: failed to open stream: Is a directory in /home/host/public_html/jom/libraries/joomla/filesystem/file.php on line 298

باتشکر

** تگ کد اضافه شد

mhadaily
12-22-2009, 03:33 PM
از یک ماژول دیگه استفاده کنید احتمالا ماژولش مشکل داشته باشه

h ttp://w ww.hexadesigners.com/our-joomla-extensions/42-modules/64-hxd-moomenu-for-joomla.html

h ttp :// w ww.artetics.com/ARTools/art-totalmenu

h ttp://ww w.kksou.com/php-gtk2/Joomla/Drop-Down-Menu-Apple-style.php#download

hadi81
12-22-2009, 03:41 PM
سلام مجدد
ظاهرا مشکل از تنظیمات هاسته
هر ماژول منویی نصب میکنم همون خطاهای بالا رو نشون میده
مجید جان خیلی در حق ما لطف کردی و جواب دادی ، الان هم اگه نکته ای به ذهنتون میرسه منو راهنمایی کنید
باتشکر

mhadaily
12-22-2009, 03:46 PM
مشکل در پرمشین هاست

شما ftp رو ست کن در جوملا این مشکل رو نخواهی داشت

hadi81
12-22-2009, 05:11 PM
ftp از طریق جوملا تنظیم نشد و مستقیم مشخصات را در فایل configuration.php تنظیم کردم و پوشه نصب جوملا و همچنین tmp را هم 777 کردم اما بازهم مشکل حل نشد و جهت نصب ماژول خطای زیر رو میده

* JFTP::store: Bad response
* اخطار! - عدم موفقیت در جابجایی فایل

ممنون میشم کمک کنید

hadi81
12-22-2009, 05:58 PM
مشکل رو خودم حل کردم :D
دوستان کافیه جوملا را بصورت کاملا استاندارد نصب کنید و تمام مقادیری که حین نصب میخواد ست کنید
من زمان نصب ftp رو ست نکرده بودم و پس از نصب تنظیمش میکردم که با این خطاهای عجیب غریب مواجه میشدم
پس روی ftp هنگام نصب دقت کنید تا بعدا مشکلی براتون پیش نیاد
از دوست خوبم آقا مجید هم تشکر میکنم که وقت گذاشتن

ممنون

shayan_315
01-24-2011, 06:40 AM
سلام
من از قالب سرباز و چند تا قالب دیگر که خودشان منوی آبشاری دارن استفاده کردم اما نمی دونم چرا منو ها
کنار همدیگر میان البته از قالب سینا گلاس دوست داشتم استفاده کنم اما منوی آبشاری نداشت با ماژول
swmenu هرچه کار کردم نتونستم یه چیز قشنگ در بیارم شما بگید من کد خاصی در زیر منوی ایجاد شده
باید قرار بدم تا آبشاری نشون داده بشه؟ اصلا شما یه قالب با منوی آبشاری لینک بده تا من تست کنم
شاید مشکلم رو زود تر حل کردم

mersad
01-24-2011, 09:57 AM
دروود
به مامبولرن خوش امدید
قبل از ایجاد تاپیک به قوانین توجه کنید

13) حتی الامکان از ارسال در تاپیک‌های قدیمی که موضوع آن‌ها بررسی شده ( به اصطلاح off topics ) بپرهیزید.
میتونید از افزونه های منو ساز استفاده کنید
سوال خودتون رو در تاپیک جدید مطرح کنید

شاد و سلامت در پناه ایزد