PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روش تغيير سطح دسترسي انجمن ها

martian_man
12-24-2009, 12:52 PM
سلام چطور ميتونم سطح دسترسي يه انجمن رو عوض كنم
مثلا انجمن اخبار رو ميخوام كاري كنم تا كسي نتونه توش تاپيك ايجاد كنه
فقط خواندني-معمولي-فقط پاسخ
همچين چيزي بود، اما تو مديريت انجمن هم رفتم پيداش نكردم، كجاست؟ مسيرش رو لطفا برام بگيد.

firoozmandan
12-24-2009, 01:48 PM
سلام

در قسمت مدیریت >> مدیریت انجمن ها
با کلیک روی انجمن مربوطه در قسمت "مشخصات سطح دسترسی:" میتوانید انتخاب کنید که انجمن مربوطه فقط خواندنی باشد

یا علی

martian_man
12-24-2009, 03:03 PM
من اين مسير رو رفتم:

مديريت»مديريت انجمن ها» انجمن مربوط كه لينك نداره، روبرو |سطح دسترسي| انتقال | تغيير داره كه سطح دسترسي مربوط به كاربرانه، انتقال كه هيچ بايد وارد تغيير بشم ديگه، اونجا هم چيزي به نام مشخصات سطح دسترسي نداره.
من يادمه كه قديم همچين گزينه اي رو داشتم، اما الان نيست، حتي ميخوام يه انجمن جديد بسازم هم ديگه اين گزينه رو نميده كه من انتخاب كنمش.

واقعا جاي تعجب داره.

نوید
12-24-2009, 03:15 PM
سلام
از اینجا چک کنید
مدیریت -> سطح دسترسی کاربران -> تعیین سطح دسترسی بر اساس انجمن

martian_man
12-24-2009, 08:37 PM
بازم سطح دسترسي انجمن رو نمياره
من ميخوام اونجا كه فقط خواندني-معمولي-فقط پاسخ رو بيارم اما نيست...
يعني اشكال نرم افزااريه؟

مهدی.
12-24-2009, 09:20 PM
سلام

چه نسخه‌ای استفاده میکنید ؟ و آیا بسته ارتقا نصب کردید یا مستقیماً از نسخه فعلی استفاده میکنید ؟

لطفاً با اسکرین شات نمایش بدید که دقیقاً به چه شکلی در صفحه به شما نمایش داده میشه ؟!

زمستانتان گرم

martian_man
12-24-2009, 10:42 PM
از نسخه 1.1.6 كه الان به 1.1.11 ارتقا دادم، ببينيد اصلا نمايش داده نميشه كه من اسكرين بگيرم،
مگه براي اينكه يه انجمن رو دسترسيش رو تغيير بديم، نبايد مسير زير رو بريم كه با گزينه فقط خواندني-معمولي-فقط پاسخ روبرو بشيم و تغيير بديم كه با اين گزينه ها ميتونيم تعيين كنيم كه چه كسي تاپيك ايجاد كنه يا فقط بخونه يا...

مديريت»مديريت انجمن ها» (تغيير) انجمن مربوطه ---- و سپس از يه فيلد فقط خواندني-معمولي-فقط پاسخ رو انتخاب كنيم. درسته؟
اما اين فيلد براي من نمايش داده نميشه.

آيا من مسير رو اشتباه ميرم؟
اين فيلد فقط خواندني-معمولي-فقط پاسخ كجاست؟

مهدی.
12-24-2009, 10:50 PM
بزارید دوستان بیان و اعلام آمادگی کنن برای دریافت رمز عبورتان. چون اینجوری نمیشه بیشتر کمک کرد! باید بررسی بشه.

زمستانتان گرم

firoozmandan
12-28-2009, 12:15 PM
یوزر و پسورد را ارسال کنیدو دقیقا بنویسید چه انجمنی باید چه دسترسی داشته باشه

یاعلی