توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند درخواست
skh_med
12-24-2009, 09:09 PM
با سلام و تشكر از زحمات شما . من چند تا درخواست دارم . لطفا اگر لينكي هست بديد
1- كامپوننت براي اعلام نمرات
2- كامپوننتي براي بكآپ گيري و رستور كل سايت نه فقط ديتابيس
3- پرسش و پاسخ ( نه فروم )
4- بهترين فرم ساز براي مامبو
با تشكر از لطف شما
مهدی.
12-24-2009, 09:16 PM
سلام
1- کامپوننت مدرسه که باید از تیم خریداری کنید که البته ... .
2- این موضوع بر میگرده با فول بکاپ در هاست شما که در ویکی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) در این رابطه (پشتیبان کامل (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D8%A7%D9%85%D9%84)) توضیح داده شده.
3- در فعالیت کاربران یک کامپوننت به این منظور فکر میکنم بود، یه نگاه بندازید.
4- اگر به زبانهای برنامه نویسی آشنایی دارید خودتون فرم بسازید بهتره اما بهترین کامپوننت برای مامبو facile form هست.
زمستانتان گرم
skh_med
12-24-2009, 09:22 PM
منظور از فعاليت كاربران چيه ؟ پرسش و پاسخ منظورمه ؟
مهدی.
12-24-2009, 09:39 PM
واقعاً این سوال شما کمی من رو به فکر فرو برد که کسی بعد از 170 ارسال در انجمن نمیدونه فعالیت کاربران کجاست !!!! جلل خالق ! خدا به خیر کنه.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
این تاپیکی بود که براتون پیدا کردم در فعالیت کاربران.
زمستانتان گرم
skh_med
12-24-2009, 10:31 PM
از تشكر هاي ديگه فاكتور مي گيرم . با تشكر فراوان . زمستان شما هم گرم
ببخشيد و نخواستم تاپيك جديد باز كنم . من نسخه cb 1.2 رو كه از سايتش مي گيرم و نصب مي كنم كلي xml ارور مي ده . نسخه مامبوم 4.6 هست . يعني نصب نمي شه ؟ لطفا راهماييم كنيد
** دو پست شما یکی شد
mhadaily
12-26-2009, 09:03 AM
لطفا تاپیک جدید باز کنید
مرسی
alvandi
01-26-2010, 04:34 PM
با سلام خدمت دوستان گرامی
یه درخواست دیگه!
کامپوننت whois سازگار با مامبو رو می خواستم. البته سرچ کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم
مرسی
سلام
لطفا قوانین انجمن رو مطالعه کنید:
6) لطفاً در هنگام طرح سوالات خود آنها را به صورت جداگانه مطرح فرمایید. بدین معنی که در صورتی که سوالهای گوناگونی دارید ، آنها را در چندین ارسال مطرح نمایید و از مطرح کردن تمامی سوالات در یک ارسال خودداری فرمایید .
لطفا تاپیک جدید باز کنید
با سپاس
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.