PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند درخواست

skh_med
12-24-2009, 09:09 PM
با سلام و تشكر از زحمات شما . من چند تا درخواست دارم . لطفا اگر لينكي هست بديد

1- كامپوننت براي اعلام نمرات

2- كامپوننتي براي بكآپ گيري و رستور كل سايت نه فقط ديتابيس

3- پرسش و پاسخ ( نه فروم )

4- بهترين فرم ساز براي مامبو

با تشكر از لطف شما

مهدی.
12-24-2009, 09:16 PM
سلام

1- کامپوننت مدرسه که باید از تیم خریداری کنید که البته ... .
2- این موضوع بر میگرده با فول بکاپ در هاست شما که در ویکی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) در این رابطه (پشتیبان کامل (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D8%A7%D9%85%D9%84)) توضیح داده شده.
3- در فعالیت کاربران یک کامپوننت به این منظور فکر میکنم بود، یه نگاه بندازید.
4- اگر به زبانهای برنامه نویسی آشنایی دارید خودتون فرم بسازید بهتره اما بهترین کامپوننت برای مامبو facile form هست.

زمستانتان گرم

skh_med
12-24-2009, 09:22 PM
منظور از فعاليت كاربران چيه ؟ پرسش و پاسخ منظورمه ؟

مهدی.
12-24-2009, 09:39 PM
واقعاً این سوال شما کمی من رو به فکر فرو برد که کسی بعد از 170 ارسال در انجمن نمیدونه فعالیت کاربران کجاست !!!! جلل خالق ! خدا به خیر کنه.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

این تاپیکی بود که براتون پیدا کردم در فعالیت کاربران.

زمستانتان گرم

skh_med
12-24-2009, 10:31 PM
از تشكر هاي ديگه فاكتور مي گيرم . با تشكر فراوان . زمستان شما هم گرم

ببخشيد و نخواستم تاپيك جديد باز كنم . من نسخه cb 1.2 رو كه از سايتش مي گيرم و نصب مي كنم كلي xml ارور مي ده . نسخه مامبوم 4.6 هست . يعني نصب نمي شه ؟ لطفا راهماييم كنيد

** دو پست شما یکی شد

mhadaily
12-26-2009, 09:03 AM
لطفا تاپیک جدید باز کنید

مرسی

alvandi
01-26-2010, 04:34 PM
با سلام خدمت دوستان گرامی

یه درخواست دیگه!

کامپوننت whois سازگار با مامبو رو می خواستم. البته سرچ کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم

مرسی

سعید
01-26-2010, 05:21 PM
سلام

لطفا قوانین انجمن رو مطالعه کنید:

6) لطفاً در هنگام طرح سوالات خود آنها را به صورت جداگانه مطرح فرمایید. بدین معنی که در صورتی که سوالهای گوناگونی دارید ، آنها را در چندین ارسال مطرح نمایید و از مطرح کردن تمامی سوالات در یک ارسال خودداری فرمایید .

لطفا تاپیک جدید باز کنید

با سپاس