PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انجمن ساز CCboard

majid1605
12-25-2009, 08:53 AM
من توی سایت یک منو به اسم تالار گفتمان ایجاد کردم که کاربران به انجمن گفتگوها وارد بشن .
اما انجمن توی خود سایت باز میشه .من می خوام توی یه صفحه جدا و به صورت تمام صفحه باشه مثل این انجمنی که داخلش هستیم .البته می دونم این انجمن از یه سیستم دیگه استفاده می کنه منظورم نمام صفحه بودنشه .عکس سایت خودم رو هم می زارم.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mhadaily
12-25-2009, 09:00 AM
سلام

این قابلیت که تمام صفحه بشه بستگی به قالب شما داره اگر ماژول هایی حذف بشن و قالب قابلیت 100% شدن mainbody رو داشته باشه این اتفاق می افته در غیر این صورت ممکن نخواهد بود با یک قالب این کار رو انجام بدید

در ضمن پیشنهاد میکنم که از kunena استفاده کنید به جای این انجمن ساز فعلی خودتون

پیروز باشید

majid1605
12-25-2009, 09:22 AM
روی چند قالب دیگ هم امتحان کردم همینجوری بود
انجمن سازی هم که شما معرفی کردین هم همین مشکل رو داره

mhadaily
12-25-2009, 09:32 AM
عزیزم این مشکل نیست !!! این یک قابلیت هست که باید قالب ها ارایه بدن ! همین اگر هم نباشه میشه ست کرد

کد زیر رو ببینید

&lt;?php if( $this-&gt;countModules(&#039;user2&#039;) ) {?&gt;
&lt;div ?&gt;;&quot;&gt;
&lt;jdoc:include type=&quot;modules&quot; name=&quot;user2&quot; style=&quot;xhtml&quot; /&gt;
&lt;/div&gt;
&lt;?php } ?&gt;

کد بالا میگه اگر موقعیت User2 بود نشون بده اگر نبود حذف کنه ونشون نده و تغییرات مشابه هم در css و هم در کد های قالب

در ضمن یکبار ماژول ها رو فقط به صفحه اصلی اختصاص بدید بعد دوباره تست کنید

majid1605
12-25-2009, 01:10 PM
میشه بگید چجوری این کار رو بکنم چون من Css بلد نیستم

mhadaily
12-25-2009, 01:23 PM
بستگی به قالب شما داره

و متاسفانه این کار کمی هم زمان بره اگر قالب شما آماده این کار نباشه لینک سایت رو بدید قالب رو ببنیم

majid1605
12-25-2009, 05:05 PM
اینم لینک قالبم

h ttp://joomlacode.org/gf/download/frsrelease/8498/31437/js_amaranth-RTL.zip (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> tp://joomlacode.org/gf/download/frsrelease/8498/31437/js_amaranth-RTL.zip)

mhadaily
12-25-2009, 06:01 PM
دوست عزیز

قالب رو آنلاین کنید تا از روی سیستم آنلاین به شما کمک کنیم

در صورتی که کسی مایل باشه میتونه دانلود کنه و به شما کمک کنه در غیر این صورت آنلاین کنید

ضمنا من راهنمایی کردم و باید از همون راه استفاده کنید

majid1605
12-26-2009, 09:38 PM
من که گفتم با CSS آشنایی ندارم اگه بیشتر توضیح بدید ممنون میشم
البته می خوام برم دنبالش فعلا دارم Html رو یاد می گیرم

اینم آدرس سایتم
ادرس سایت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

mhadaily
12-27-2009, 06:09 AM
دوست عزیز

این فایل رو میدم جایگزین کنید و البته باید بگم این قالب هنوز مشکلاتی داره و احتمالا با این کا رهم به درستی کار نخواهد کرد اما بعد از جایگزین کردن
به مدیریت ماژول ها برید همه ماژول هایخودتان را به همه منو ها اختصاص بدید به جز منوی انحمنتون اگر این کار رو بکنید در موقعی که انجمن باز بشه دیگه ستون های راست و چپ حذف میشه
h ttp://rapidshare.com/files/326418578/index.php.html

majid1605
12-27-2009, 05:41 PM
بابت کمک هات ممنون ولی مشکلم هنوز پابرجاست

mhadaily
12-27-2009, 06:37 PM
متاسفانه بیشتر از چند دقیقه کوتاه کار داره بالا هم گفتم امید داشتم با لینک بالا که دادم حل بشه که می فرمایید نشد

باید سی اس اس ها و سایر موارد هم ست بشه

majid1605
12-27-2009, 08:50 PM
میشه اگه به Css دارید یه آموزش بزارید که همه بتونن استفاده کنن اونجوری مشکلات خیلی ها حل میشه

04-09-2010, 06:55 PM
سلام .
عرض خسته نباشید به همه بزرگواران علی الخصوص مدیران
من از این انجمن در سایتم استفاه کردم و اون رو به نسخه 1.2 ارتقا دادم که چند گزینه اشاف شد که نیاز به ترجمه داشتن و اگر امکان هست فایل زبان این نسخه رو بزارید ممنون میشم .
دومی اشکالی که دارم در این نسخه برخلاف نسخه قبلی اخرین ارسال در صفحه اول دیده نمی شد اما الان دیده میشه و چون تیتر ارسال ها بلند هست ظاهر انجمن رو بدریخت کرده سوال اینجا دارم چطور میتونم از تعداد کارکترهای آخرین ارسال رو در صفحه اصلی کم کنم .