ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب

sadeqi
01-09-2006, 06:14 AM
سلام من مشکل توي نصب مامبو بصورت local دارم

با برنامه easy php 1.7 سرور مجازي خودم رو ست کردم

مشکل وقته که ميخواي host user name password وارد کنم پيغام ميده که user name و password صحيح نيست

لطفا کمک کنيد ممنون ميشم

پ.ن مدیر : عنوان شما ویرایش شد . همانطور که در قوانین انجمن ذکر شده شما باید عنوان خود را درست و مرتبط با موضوع تاپیکتون انتخاب کنید .

firoozmandan
01-09-2006, 06:25 AM
username & Password پیشفرض معمولا root هست . در مورد Host هم باید Localhost رو بنویسید .

اگر به جای easy php از PHPTraid یا Apserv استفاده کنید خیلی بهتره .

آموزش نصب و کار با این 2 برنامه هم به زودی روی سایت قرار میگیره .

یا علی

aaj
01-09-2006, 06:54 AM
با سلام خدمت تمامی دوستان
من ھم در نصب مامبو 3h بسيار مشکل دارم يعني الان چند روزيه که ذهن من مشغول اينه. مجبور شدم همون نسخه قديمي رو نصب کنم.
در واقع در مرحله اول لايسنس رو صحيح نمايش نميده و با کد هاي HTML نشون مید? و در مرحله دوم پس از ثبت نام و پاسورد ... در صفحه اي که بايد قاعدتاً نام سايت رو بخواهد توقف مي کنه و نمي دونم دقيقا چه پيامي ميده؟ لطفا راهنمايي کنيد. متشکرم.

پيام اين طوري شروع ميشه : SQL=Table 'mos_banner' already exists:

ahmadzadeh
01-09-2006, 07:04 AM
سلام
شما از اینجا مامبو 453را دانلود کنید <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

بعد پچ 453h را از اینجا دانلود کنید(البته باید عضو سایت باشید)<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

اول پچ را اعمال کنید بعد نصب کنید مطمئن با شید اگه تنظیمات مربوط به سرور و مای اس کیو ال درست باشه بدون دردسر مامبو کامل نصب می شود
قبول ندارید امتحانش مجانی هست

اگه به مشکلی با این هایی که گفتم برخوردید پیام بدید.

یا علی/خداحافظ

webpen
01-09-2006, 08:40 AM
درسته ولی این که نسخه Freeهست من نسخه حرفه ای مامبو یوزر رو لازم دارم. با اعمال پچ آیا نسخه من به نسخه حرفه ای مبدل میشه؟

firoozmandan
01-09-2006, 08:46 AM
مهدی جان
این پچ و بقیه پچ هایی که از این به بعد توسط ما عرضه میشه تنها روی مامبویی که از مامبولرن دانلود کردین کار میکنه .
تا یه مدت دیگه مامبو 4.5.3 H کاملا فارسی هم توسط ما به صورت رایگان عرضه میشه .

پیشنهاد میکنم فعلا شما از همین مامبو که لینکش در بالا هست استفاده کنی . بعد از عرضه مامبو 4.5.3 H کاملا فارسی پچ مربوطش هم برای تبدیل مامبو 4.5.3 H معمولی به کاملا فارسی روی سایت قرار میگیره که شما میتونی از اون استفاده کنی .

یا علی

rock
01-09-2006, 08:58 AM
ba salam
man karbar jadid hastam va as shoma tashakor me konam
man ba plesk kar me konam va err permission darm v ejaze edit ne midahad
lotfan ma ra rahnemaei konid
ba tasakor
moein

firoozmandan
01-09-2006, 09:04 AM
با یکی از نرم افزار های FTP مثل FTPCUTE یا FTPRush پرمیشن های خودتون رو ست کنید .

یا علی

rock
01-09-2006, 10:53 AM
ba salam
man permision ra avaz me konam ama nasb nemishe
dar safhe nasb baz permision ha ghermez hastand

firoozmandan
01-09-2006, 10:57 AM
دوست عزیز
اگر قرمز هستند یعنی پرمیشن شما ست نشده !

پرمیشن فولدر ها رو به 777 تغییر بدین . اگر باز هم مشکل بود به پشتیبانی هاستتون بگین این کارو براتون انجام بدن .

یا علی

جلال افشار
01-11-2006, 09:12 AM
سلام
من تمام نسخه های مامبو رو تونستم نصب کنم خیلی هم راحت البته با حذف IIS و استفاده از phpdev و یک بارهم apache , php 4.5.3, mysql, phpmyadmin رو هم جدا جدا نصب کردم که بازهم به راحتی شد ولی مشکل اصلی اینه که حالا نمی دونم چطور از perl این وسط استفاده کنم یعنی پرل توی apache هیچ راهنمای خاصی هم ندیدم برای استفاده از perl و cgi.
می دونم که ممکنه جاش اینجا نباشه ولی اگه اساتید محترم یک جای خوب رو برای نصب این دوتا بگن واقعا لطف بزرگی کردن چون به cgi و perl روی لوکال حسابی نیاز دارم.
واقعا اگه این اتفاق بیفته برای همیشه خودم رو از شر IIS مزخرف خلاص می کنم تنها گیرم توی این perl و cgi !!!!!!

iransbs
01-11-2006, 03:32 PM
شما می تونید با استفاده از برنامه Xampp و pache Perl این برنامه پرل را در Apache خیلی راحت نصب کنید
این برنامه را می توانید از اینجا دانلود (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) کنید