ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کامپوننت منو آبشاری

largestudio
12-26-2009, 12:37 PM
با سلام خدمت دوستان گرامی
من به دنبال این کامپوننت برای جوملا می گردم کسی میدونه اسمش چیه؟؟؟

لطفا" لینک دانلود قرار دهید.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

با تشکر

mhadaily
12-26-2009, 12:48 PM
سلام

چند نمونه اش اینجا هست چک کنید

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

** لینک تصحیح شد

largestudio
12-30-2009, 12:06 AM
من دقیقا&quot; این رو میخام + آموزش اظافه کردن منو در سیستم.

reka
12-30-2009, 06:52 AM
سلام

منوی مورد نظر شما در همون لینکی که آقا مجید دادن موجود هست.

دریافت ماژول:

دموی انواع مختلف این سیستم منو:

یا علی

hersh
03-27-2010, 09:18 PM
آقاي كبيري خيلي ببخشيد اين منويي رو كه معرفي كردين كه لينك دانلودش هم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> اين هستش قابل نصب نيست و اين اخطار رو مي ده:

* خطا! فایل نصب XML در این بسته یافت نشد.

و در ضمن اين نوع منو چپ چينه و براي زبان فارسي كه راست چينه به درد مي خوره

zooghi
03-28-2010, 01:28 AM
سلام منم دقیقا همین مشکل رو دارم

لطفا تو این صفحه ادامه بدید

اون چیزی که شما دریافت کردید مازول نبود بلکه افزونه ی ماژول بود خود ماژول رو باید از اینجا دریافت کنید

بعد اون فایلی که دریافت کردید رو بهش اضافه کنید ولی من نمیدونم چه جوری باید اضافه بشه.

لطفا یکی کمک کنه.

ممنونم