PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک برای قالب JA Sulfur

erkan67
12-27-2009, 08:44 AM
سلام به همه دوستان من قالب ja sulfur رو در سایتم نصب کردم ولی مشکل اینجاست که در قسمته بنر سایت هیچ چیزی رو نشون نمیده

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

مشکله دوم اینه که نمیتونم مثله نمونه اصلی سایت هر چیزی رو سره جاش قرار بدم مثلا ماژول ja_catslwI در جای اصلیش قرار نمیگیره ؟؟؟ یا ja_bulletin رو کجا باید بزارم ؟؟

** هایپر لینک تصحیح شد

نوید
12-27-2009, 09:19 AM
سلام
بهترین کار اینه که بسته quickstart را نصب کنید و سپس فایل های فارسی را جایگزین نمایید
موفق باشید

erkan67
12-27-2009, 11:13 AM
این چی هست ؟ از کجا گیرم ؟

erkan67
12-27-2009, 12:00 PM
من quickstart رو پیدا کردم ولی نصب نمیشه باید با این چی کار کنم ؟

اگه دوستان یه جوابی به ما بدن حداقل میفهم که باید بیخیال بشم یا نه ؟

**دو ارسال شما یکی شد

mhadaily
12-27-2009, 12:33 PM
دوست عزیز

این قالب تجاری است و از پشتیبانی آن به این شکل معذوریم

ولی در کل ماژول ها رو در quickstartesh برید نگاه کنید ببینید چطوری تنظیم شدند

اگر بازم مشکلی داشتید از انجمن سایت طراحش باید بپرسید
پیروز باشید

محمد محسنی
12-27-2009, 08:29 PM
سلام..
میشه راهنمایی کنید چطور میتونم نمونه ای از quickstart رو ببینم..

erkan67
12-27-2009, 08:31 PM
خوب من مشکلم همون quick start هست میگم باید با این چیکار کنم ؟؟؟ چون نه نصب میشه نه چیزه دیگه

tajrobeh
12-28-2009, 08:08 AM
سلام به همه دوستان من قالب ja sulfur رو در سایتم نصب کردم ولی مشکل اینجاست که در قسمته بنر سایت هیچ چیزی رو نشون نمیده <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
مشکله دوم اینه که نمیتونم مثله نمونه اصلی سایت هر چیزی رو سره جاش قرار بدم مثلا ماژول ja_catslwI در جای اصلیش قرار نمیگیره ؟؟؟ یا ja_bulletin رو کجا باید بزارم ؟؟

میشه فایل قالبی رو که نصب کردید رو در پیام خصوصی برای من ارسال نمایید