توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برنامه مشخصات کاربری
mohamad1355
12-27-2009, 09:45 AM
با سلام آیا برنامه ای وجود داره که با استفاده از آن بتوان صفحات مشخصات کاربر در سایت داشته باشیم . به این صورت که کاربر پس از آنکه نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کرد وارد صفحه ای می شود که در آن صحفه مشخصات او، میزان پول واریزی او و دیگر مشخصات لازم را نمایش دهد.
با تشکر
mhadaily
12-27-2009, 12:31 PM
چنین چیزی به این مشخصات که گفتید نیست می بایست نوشته بشه
اگر چیزهایی مثل CB و Jomsocial هستند اما کامل امکاناتی که شما میخواهید را نمی دهند
mohamad1355
12-27-2009, 12:54 PM
با سلام چطور می تونم کسی که بتونه ای برنامه را بنویسه پیدا کنم. شما می دونید هزینه نوشتن این برنامه چقدر می شه ؟
با تشکر
mhadaily
12-27-2009, 06:34 PM
در همین انجمن در یک تاپیک درخواستش رو بدید تا هر کسی مایل هست به شما اعلام کنه
و اگر هم مایل باشد بنده به صورت شخصی می تونم این کار رو بکنم البته قبلا یکبار این کار و برای یک وبسایت دیگه که البته مشابه این کار شما بود
انجام دادم اگر توافق کردیم لینک سایت رو میدم که بررسی کنید
محمد محسنی
12-27-2009, 08:25 PM
سلام..
مجید جان امکان داره لینکش رو هم به من بدید تا ببینم...؟
چون همونطور که در پست های قبلیم گفتم من هم به دنبال همچین چیزی بودم...
firoozmandan
12-28-2009, 11:34 AM
سلام
بعضی اوقات با سرچ در گوگل سریعتر به جواب میرسید :
CB - Community Builder
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
Jomsocial
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا علی
mohamad1355
12-29-2009, 08:10 AM
سلام
آقا مجید می شه شرایط تون را برای نوشتن این برنامه لطف کنید بگید و اینکه لینک سایت را هم به من بدید با ببینم آیا منطبق بر نیاز من هست یا نه
با تشکر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.