توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مازول News Highlighter GK1
afshin2200
12-31-2009, 04:29 AM
سلام دوستان
کسی با ماژول News Highlighter GK1کار کرده .من اینو تو چند هاست آزمایش کردم تو بعضی کار می کنه اما تو بعضی نه
ربطی هم به نسخه های جوملا نداره نمی دونم به این توضیح تو ی صفحه ماژولش ربطی داره یا نه
If you already use mootools switch off options Use MooTools, if you copy the module switch off in him options Use script.
کسی اگه می تونه کمک کنه
متشکرم
firoozmandan
12-31-2009, 12:08 PM
سلام
چک کنید ببینید در سایتهایی که کار نمیکنه ماژولی یا کلا اکستنشنی از Mootools استفاده میکنه یا خیر ؟
یا علی
afshin2200
12-31-2009, 04:33 PM
ضمن تشکر از جوابتون چطور باید اینو بفهمم
در ضمن تو تنظیمات خودش هم mootools رو غیر فعال می کنم ولی باز تغییراتی ایجاد نمی شه و نمایش نمی ده
ضمن تشکر از آقای فیروزمندان
من همه ماژولها رو غیر فعال کردم و فهمیدم از ماژول mod_blogroll هستش یعنی وقتی این ماژول غیر فعاله ماژولNews Highlighter GK1 داری عملکرد درست می باشد
حالا سئوال من اینه میشه هر دو ماژول رو با هم داشت و یا ماژولی می شناسید مثل mod blogroll محتویات کامپوننت weblinkرو به صورت marquee نشون بده
با تشکر
** دو پست شما یکی شد
firoozmandan
01-01-2010, 12:20 PM
سلام
نشد نیست اما باید تغییراتی در یکی از دو ماژول بدید
به عنوان مثال فقط در یکی از اونها mootools فراخوانی بشه
برای اینکار ماژول خاصی مد نظرم نیست اما Marquee مدتهاست در سایت ها منسوخ شده. پیشنهاد میکنم لینک ها را با روش های دیگه نمایش بدید
یا علی
afshin2200
01-01-2010, 12:42 PM
با تشکر
مشکلم حل شد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.