ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بلاگ محتواي پيوسته

mk2
01-01-2010, 02:45 PM
سلام دوستان
وقتي بخشي رو روي بلاگ محتوا قرار ميديم اگر خلاصه مطلب كم باشد به صورت خوب نمايش داده ميشود .

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> &amp;Itemid=51
ولي اگر تصوير داشته باشند به هم ميريزند اساسي.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 6&amp;Itemid=11
آيا راهي است كه مانند صفحه اول مامبو لرن همه مطالب در بلاگ وحتوا زير هم بيان نه كنار هم (مثل ليست كلي )

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> &amp;Itemid=9

متشكر
يا علي

firoozmandan
01-03-2010, 11:02 AM
سلام

در انجمن، در مورد صفحه چینی صفحات اول و بلاگ زیاد صحبت کردیم. اگر سرچ میکردید قطعا زودتر به جواب میرسیدید !

برای اینکه مطالب زیر هم قرار بگیره از قسمت پارامترهای منو- تعداد ستون ها را برابر با 1 قرار بدید

یاعلی

mk2
01-04-2010, 12:02 PM
سلام
بله ، حق باشماست. :)
متشكر
يا علي

mk2
04-29-2010, 04:00 PM
سلام مجدد.
این کار روکه انجام میدم و =1 قرار میدم. مطالب تمام عرض بلاگ رو نمی پوشونه بر ا رفع این مشکل نیز راهنمایی بفرمایید.

یا علی (ع)

سعید
04-29-2010, 08:18 PM
سلام

باید در css کلاس مربوطه رو پیدا کنید و عرضش رو بیشتر کنید.

اگر دقیقا لینک صفحه ای که این مشکل رو داره رو بگذارید بهتر میشه راهنمایی کرد.

یا علی

mk2
04-30-2010, 06:50 AM
سلام
این مشکل لوکاله .
ولی مثل اینه

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 26&amp;Itemid=45

ممنون

سعید
05-01-2010, 08:20 PM
سلام

24) پشتیبانی از الحاقات، قالب‌ها و ابزارهای غیر رایگان، از تعهدات گسترش دهنده آن می‌باشد. در این موارد به انجمن سایت مربوطه مراجعه کنید.

یا علی

mk2
05-13-2010, 01:09 PM
سلام
من اینو فقط مثال زدم .
و اینکه اگه نمی خوایم جواب بدیم بذاریم بقیه دوستان جواب بدن بهتر از اینه که هی بگیم اسکریپت های تجاری ....

من توی چند قالب این مشکل رو دارم چه رایگان چه تجاری.

یاعلی (ع)