PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ترجمه سایت به زبان خای مختلف

vahid_123
01-02-2010, 06:14 PM
سلام
می خوام سایتم را به چند زیان ترجمه شه ؟؟
چی کار کنم ؟؟
اسکریپت ؟؟ ماژول ؟؟
چیزی هست ؟؟

مهدی.
01-02-2010, 06:25 PM
سلام

از کامپوننت Joomfish استفاده کنید. فکر میکنم نسخه فارسی این کامپوننت در سایت persianit بود.

زمستانتان سپید

vahid_123
01-02-2010, 06:44 PM
مرسی روی مامبو نصب نمیشه ! :-[

مهدی.
01-02-2010, 08:33 PM
خیلی شرمنده. دقت نکرده بودم سوال شما در رابطه با مامبوست. کامپوننت معرفی شده بری جوملا بود. برای مامبو کامپوننت دیگری هست.

برای مامبو باید از کامپوننت Nokkeaw استفاده کنید.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

زمستانتان سپید

vahid_123
01-03-2010, 07:24 AM
مرسی ولی این که اینکه محتوای سایت را ترجمه نمیکنه ؟؟

مهدی.
01-03-2010, 07:33 AM
دقیقاً چه انتظاری دارید ؟!

شما میخواهید کامپوننت خودش سایت شما را به فارسی و یا انگلیسی ترجمه کند و سایت شما چند زبان داشته باشد ؟!؟! به این منظور بهتره که از google translate برای سایت خود استفاده کنید.

اما اگر میخواهید سایت شما چند زبانه باشد و کاربر بتواند زبان سایت را انتخاب کند و شما برای هر محتوا زبانهای مختلف منتشر کنید و ... استفاده از این کامپوننت پیشنهاد میشه. در غیر اینصورت و برای خودکار بودن این مورد حتماً از google translate استفاده کنید.

زمستانتان سپید

vahid_123
01-03-2010, 09:04 AM
مرسی ولی وقتی از گوگل استفاده میکنم بالای صفحه تولبار گوگول هست و نظم قالب را به هم میریزه

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> om&amp;sl=fa&amp;tl=en

** هایپر لینک حذف شد

مهدی.
01-03-2010, 10:34 AM
پس پیشنهاد میکنم از همان کامپوننت معرفی شده استفاده کنید و هر محتوای خود را نسبت به زبان مربوطه بنویسید تا مشکلی که میفرمایید بوجود نیاید.

زمستانتان سپید