PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آمار بازدیدکننده+پربیننده ترین مطالب

mehr1362
01-04-2010, 07:04 AM
با سلام.
یک متژول برای نشان دادن تعداد بازدیدکنندگان میخوام که علاوه بر بازدید امروز و دیروز و .... IP بازدیدکننده را هم نشون بده.
و یک ماژول یا کممپوننت برای نشاد دادن پربیننده ترین مطالب.
ممنون میشم راهنماییم کنید

firoozmandan
01-04-2010, 07:34 AM
سلام

برای آمار میتونید از کامپوننت و ماژول زیر استفاده کنید :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

JoomlaStats

JoomlaStats is a USER AWARE statistics component for Joomla. Features: OS, browser, bots/spiders, referrers, last visitors, last bots/spiders, page hits, visitors by country, average visitors/bots, search engines, and keywords. Many modules are available to display statistics to the front end (more to come).

اما پیشنهاد میکنیم از کامپوننت برای این کار استفاده نکنید چرا که معمولا این کامپوننت ها باعث بالا رفتن لود سرور و کند شدن سایت شما خواهد شد.
برای اینکار میتونید از امکاناتی همچون Google analytics استفاده کنید

برای نشان دادن پربیننده ترین مطالب : این ماژول یکی از ماژولهای پیشفرض جوملاست

یا علی

mehr1362
01-04-2010, 07:41 AM
ممنون از راهنماییتون.

mehr1362
01-05-2010, 06:09 AM
من از Google analytics استفاده کردم کد گرفتم و توی html قالبم قبل از &lt;body/&gt; کپی کردم و ذخیره کردم ولی هیچ جایی از سایت نمیبینمش البته لوکال دارم کار میکنم فعلا.باید چی کارش کنم؟
و اگر بخوام فقط admin ببینه این اطلاعات را چه کار کنم؟
ممنونو

reka
01-05-2010, 06:23 AM
من از Google analytics استفاده کردم کد گرفتم و توی html قالبم قبل از &lt;body/&gt; کپی کردم و ذخیره کردم ولی هیچ جایی از سایت نمیبینمش البته لوکال دارم کار میکنم فعلا.باید چی کارش کنم؟
ممنونو

سلام

آماری که Google Analytics ارائه میده قابل نمایش در سایت نیست.
شما باید از طریق Google Account ای که دارید در آدرس زیر لاگین کنید و آمار رو ببینید:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا علی

learnopen
01-05-2010, 07:15 AM
ممنونو

دوست عزیز منظورت از HTML قالب همون فایل Index.htm قالبه ؟

reka
01-05-2010, 07:19 AM
ممنونو

دوست عزیز منظورت از HTML قالب همون فایل Index.htm قالبه ؟

خیر. index.php

یا علی

learnopen
01-05-2010, 09:31 AM
مرسی .
دوست عزیز این امکان وجود داره که ما بتونیم این آمار رو مستقیم از بخش مدیریت مشاهده کنیم ؟

reka
01-05-2010, 09:39 AM
سلام

شما برای دیدن آمار مجبور به لاگین در صفحه ای که در گوگل هست دارید.
درنتیجه حداکثر کاری که بتونید بکنید اینه که اون آدرس رو در جوملا wrap بکنید یعنی در جوملا لود کنید. و همه ی اعمال در گوگل انجام خواهد شد.

در قسمت مدیریت اگر بخواید اضافه بشه، باید در سورس منوها دست ببرید تا بتونید یک آیتم منو بسازید.

اما میتونید با امکانات پیشفرض جوملا یک آیتم منو برای بخش کاربری بسازید و سطح دسترسی رو برای مدیر قرار بدید.
با این کار مدیر میتونه روی سایت لاگین کنه و اون آیتم منو رو ببینه.

یا علی

learnopen
01-05-2010, 10:37 AM
سلام

شما برای دیدن آمار مجبور به لاگین در صفحه ای که در گوگل هست دارید.
درنتیجه حداکثر کاری که بتونید بکنید اینه که اون آدرس رو در جوملا wrap بکنید یعنی در جوملا لود کنید. و همه ی اعمال در گوگل انجام خواهد شد.

در قسمت مدیریت اگر بخواید اضافه بشه، باید در سورس منوها دست ببرید تا بتونید یک آیتم منو بسازید.

اما میتونید با امکانات پیشفرض جوملا یک آیتم منو برای بخش کاربری بسازید و سطح دسترسی رو برای مدیر قرار بدید.
با این کار مدیر میتونه روی سایت لاگین کنه و اون آیتم منو رو ببینه.

یا علی

چه جالب .
اکستنشنی نیست که اینکارو توی بخش مدیریت بکنه ؟ حالا گوگل نه هر چیزی هم باشه فرق نمی کنه . مهم اینه که ما اما رو بتونیم توی بخش مدیریت ببینیم . اگه هست معرفی کنید لطفا

محمد محسنی
01-05-2010, 10:42 AM
فکر کنم روشی که آقای کبیری گفتند بهترین روش باشه...
چون هیچ تاثیری در بالا اومدن سایت شما نداره
وسرعت لود سایت شما رو هم پایین نمیآره...
پیشنهاد میکنم همونطور که گفتند با کمی دست کاری در قسمت مدیریت لینک Google analytics رو در منو های خود قرار دهید...

پیروز باشید...

reka
01-05-2010, 12:54 PM
سلام

چرا کامپوننتهایی هستند که آماری مشابه (اما نه به کیفیت گوگل) در اختیارتون میذارن.
اما باید توجه داشته باشید در سرعت سایت شما تاثیر دارند.
یک نمونه ی خوب و تجاری:

درضمن این کامپوننت رو هم تست کنید، در توضیحاتش نوشته که میتونه اطلاعات اکانت google analytics شما رو در مدیریت جوملا بیاره:

یا علی